ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. e - pl2

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. e - pl2"

Transcript

1 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. e - pl2

2 ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΗ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΧΙ. Από μια άποψη, δεν σχεδιάσαμε εμείς την E-PL2, αλλά εσείς. Σκεφτήκαμε και αναρωτηθήκαμε: τι θα κάνατε εσείς; Προφανώς, θα συνδυάζατε τα καλύτερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, για να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες. Θα τη σχεδιάζατε μικρή και καλαίσθητη, για να την απολαμβάνετε σε κάθε σας στιγμή, με εναλλάξιμους φακούς και μεγάλο αισθητήρα για ποιότητα όπως των μηχανών SLR, και με δυνατότητα λήψης ταινίας HD. Και πέρα από την απίστευτη γκάμα λειτουργιών και επιλογών, θα τη σχεδιάζατε έτσι, ώστε η χρήση της να είναι τόσο εύκολη και διασκεδαστική που να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με ένα απλό κλικ. Αυτό δεν θα κάνατε; Λοιπόν, αυτό ακριβώς κάναμε και εμείς. Μόλις κρατήσετε στα χέρια σας την PEN, θα διαπιστώσετε ότι τα έχει όλα. > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ.

3 ΣΧΕΔΙΑΣΗ Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να ρυθμίσετε τη μεγάλη γκάμα εξαιρετικών λειτουργιών λήψης και να επιλέξετε τις ρυθμίσεις σκηνής στην E-PL2. Με το ενσωματωμένο φλας μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Αλλάξτε φακό με το πάτημα ενός κουμπιού και επιλέξτε από την τεράστια ποικιλία των εξαιρετικών φακών PEN. Με τον επιλογέα LIVE WHEEL μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις κύριες ρυθμίσεις. Χάρη στη Θύρα αξεσουάρ 2 μπορείτε να συνδέσετε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για να προσθέσετε επιπλέον λειτουργίες.

4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ LIVE GUIDE: ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ! 1 Βασικά, η φωτογραφία είναι ένας συνδυασμός εστίασης, μεγέθους διαφράγματος, ταχύτητας κλείστρου και ρυθμίσεων φλας ωστόσο, ο σωστός συνδυασμός δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Κάποτε τα πράγματα ήταν κάπως έτσι: οι επαγγελματίες γνώριζαν εκ των προτέρων το φωτογραφικό αποτέλεσμα που θα έδινε ένας συνδυασμός «συστατικών», ενώ εμείς, οι κοινοί θνητοί, έπρεπε να βασιζόμαστε στην τύχη. Ο οδηγός LIVE GUIDE της νέας PEN αλλάζει όλα αυτά τα δεδομένα. Σάς επιτρέπει να επιλέξετε όλες τις δυνατές παραμέτρους και σάς παρουσιάζει αμέσως, ζωντανά, το αποτέλεσμα στην οθόνη. Θέλετε να αλλάξετε την ένταση του χρώματος ή να επιλέξετε θάμπωμα του φόντου για να ξεχωρίζει το θέμα σας; Μπορείτε να το κάνετε! O οδηγός LIVE GUIDE της E-PL2 σας καθοδηγεί στα πάντα είτε φωτογραφίζετε είτε εγγράφετε βίντεο HD. Τώρα, οι δυνατότητές σας είναι άπειρες! ΤΩΡΑ ΟΔΗΓΟΣ LIVE GUIDE ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ HD! Ο «ΔΡΟΜΕΑΣ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ Θέλετε να επιλέξετε θάμπωμα του φόντου; Με τον οδηγό LIVE GUIDE, απλώς μετακινείτε το δρομέα, έως ότου η εικόνα εμφανιστεί όπως τη θέλετε. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με όλες τις άλλες παραμέτρους. Με λίγα λόγια: είναι τόσο εύκολο, που δεν χρειάζεται να κάνετε σχεδόν τίποτα. ΕΝΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ Θέλετε τη φωτογραφία καθαρή και ζωντανή ή με κάπως λιγότερη αντίθεση; Με το δρομέα κορεσμού μπορείτε να προσδώσετε στις φωτογραφίες σας πιο δυναμικό ή πιο ρομαντικό τόνο. ΘΑΜΠΩΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ Θάμπωμα κίνησης ή ευκρινείς λήψεις; Απλώς μετακινήστε το δρομέα και δείτε το αποτέλεσμα. Ο οδηγός LIVE GUIDE σάς δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε την κίνηση των αντικειμένων για να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Θα μπορούσε η φωτογραφία σας να είναι πιο θερμή; Θα την προτιμούσατε, ίσως, πιο ψυχρή; Απλώς μετακινήστε το δρομέα και ο οδηγός LIVE GUIDE σάς δείχνει τα αποτελέσματα της αλλαγής της θερμοκρασίας χρώματος. ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ Φωτεινή ή σκοτεινή; Για να βρείτε το βαθμό φωτεινότητας που χρειάζεται η φωτογραφία σας δεν χρειάζονται παρά μόνο λίγα κλικ.

5 TΕΛΕΙΟ PIXEL: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ. 2 Οι φωτογραφίες μπορεί να σημαίνουν πολλά. Μπορεί να αποτελούν την έκφραση του καλλιτεχνικού σας οράματος, να είναι το έναυσμα για τις μελλοντικές αναμνήσεις σας, ή μπορεί να είναι χιλιάδες άλλα πράγματα. Η καθεμία, όμως, έχει τη σημασία της. Και όλες θα πρέπει να είναι τέλειες. Η E-PL2 διασφαλίζει ότι κάθε φωτογραφία θα είναι άψογη. Με 12,3 εκατομμύρια ενεργά pixel, ακρίβεια επιπέδου μηχανής SLR για τον έλεγχο του βάθους πεδίου, των χρωμάτων και της εστίασης και, φυσικά, με δυνατότητα λήψης βίντεο HD, έχετε στα χέρια σας όλα όσα χρειάζεστε. Και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να σας απασχολούν όλες αυτές οι λεπτομέρειες. Η τεχνολογία Olympus δουλεύει για σας. ΟΘΟΝΗ LCD 3 ΙΝΤΣΩΝ: ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας δεν είναι η φωτογραφική σας μηχανή. Είναι τα μάτια σας. Η οθόνη LCD 3 ιντσών της E-PL2 παρέχει στα μάτια σας τη βέλτιστη δυνατή υποστήριξη. Στη μεγάλη, φωτεινή, ευκρινή οθόνη ευρείας θέασης, μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται η φωτογραφία σας με όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και στο έντονο φως της μέρας. Ακόμα και σχεδόν από τα πλάγια η γωνία θέασης έχει εκπληκτικό εύρος 176 μοιρών. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο μπορείτε να τραβήξετε ακριβώς τις φωτογραφίες που θέλετε, αλλά μπορείτε και να τις επεξεργαστείτε χωρίς υπολογιστή, επί τόπου, στην καλύτερη οθόνη που δημιούργησε ποτέ η PEN. Καθώς η PEN σάς συντροφεύει παντού, είστε πάντα έτοιμοι να αποτυπώσετε τη στιγμή και όλα φαίνονται μεγαλύτερα από την πραγματική ζωή ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ 176.

6 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ: ΔΩΣΤΕ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ. Γίνετε ποπ καλλιτέχνης, προσθέστε χρώμα στις φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων ή «πειράξτε» την εμφάνιση της πεθεράς σας. Με την PEN, ένας ολόκληρος νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε τα καλλιτεχνικά φίλτρα είτε κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο HD είτε αργότερα. Από το πρόσφατα ενσωματωμένο φίλτρο Δραματικού τόνου της E-PL2 έως τα πιο σύγχρονα ποπ καλλιτεχνικά στυλ αλλάξτε τον κόσμο σας απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού. 4 ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΝΟΣ Αντιθέσεις χολιγουντιανού επιπέδου φώτα, κάμερα, πάμε! POP ART Με αυτά τα έντονα χρώματα, αναδείξτε τον Warhol που κρύβετε μέσα σας. ΚΟΚΚΩΔΕΣ ΦΙΛΜ Η σωστή επιλογή για να εκφράσετε χαλαρούς καλλιτεχνικούς τόνους. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ HD! ΔΙΟΡΑΜΑ Κάνει τον κόσμο να φαίνεται σαν μια μικρή μακέτα. PIN HOLE Ένα εφέ «βινιέτας» προσθέτει δραματικό τόνο και μια αύρα μυστικότητας. ΑΠΑΛΗ ΕΣΤΙΑΣΗ Μια ρομαντική πινελιά για πανέμορφα πορτραίτα.

7 > ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

8 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΙ ΦΑΚΟΙ: ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. 1 ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ FCON-P01 FISH-EYE Προσδίδει μια νέα προοπτική στη δημιουργική φωτογράφηση: με το μετατροπέα fish-eye, ο κόσμος αποκτά μια εντελώς νέα διάσταση και το βλέμμα σας μια νέα οπτική. ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ MCON-P01MACRO Τα κοντινά πλάνα είναι από τα πιο συναρπαστικά στοιχεία μιας φωτογράφησης. Εάν σας αρέσει να μεγεθύνετε τα πράγματα, με αυτόν το μετατροπέα είναι σαν να χρησιμοποιείτε φακό macro. ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ WCON-P01 Προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο φακό, αυξάνοντας το εύρος από 14 σε 11 mm. Για εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίων με συναρπαστικό βάθος πεδίου. Η νέα PEN διαθέτει αισθητήρα που την καθιστά εφάμιλλη των μηχανών SLR, και το κομψό της σώμα περιέχει περισσότερα στοιχεία τεχνολογίας και λογισμικού από ό,τι η σεληνάκατος που έστειλε τον πρώτο άνθρωπο στο φεγγάρι. Όμως, μια φωτογραφική μηχανή μπορεί να αποτυπώσει μόνο ό,τι υπάρχει. Ή μήπως όχι; Και ναι και όχι. Για παράδειγμα, δείτε τους μετατροπείς της Olympus. Κάθε άνθρωπος βλέπει τα πράγματα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Με τη γκάμα πρόσθετων εξαρτημάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες όπως ακριβώς τις φαντάζεστε.* PENPAL: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ. Η ψηφιακή φωτογράφηση είναι απίστευτα γρήγορη, αλλά η λήψη φωτογραφιών γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική όταν μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας με άλλους. Κι εδώ είναι που χρειάζεστε το PENPAL. Μεταφέρει τις φωτογραφίες σας απευθείας στο smartphone σας μέσω Bluetooth περάστε από το «κλικ» της φωτογραφικής σας μηχανής στο κοινωνικό σας δίκτυο σε χρόνο μηδέν. Πλέον, προτού καν ανοίξετε την τοποθεσία κοινόχρηστων φωτογραφιών στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας, οι φωτογραφίες σας θα βρίσκονται ήδη εκεί (ή σε μια άλλη PEN με PENPAL). Σχεδόν με μαγικό τρόπο!* 2 * Αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Για πληροφορίες χρήσης και συμβατότητας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση

9 ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΕΝ: Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 3 ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ Αυτή η δερμάτινη θήκη είναι το τέλειο συμπλήρωμα σχεδιασμένη για γρήγορες λήψεις χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε τη φωτογραφική μηχανή. PT-EP03 Με αυτήν την αδιάβροχη θήκη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την PEN για υποβρύχιες λήψεις σε βάθος έως 40 μέτρα. PENPAL Ο βοηθός δικτύωσης PEN μεταφέρει τις φωτογραφίες σας ασύρματα στο smartphone σας.* ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΘΗΚΗ Αυτή η εξαιρετικά συμπαγής προστατευτική θήκη αγκαλιάζει την PEN σας με ασφάλεια. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΑΚΩΝ PEN Διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία φακών υψηλής ποιότητας για κάθε σκοπό φωτογράφησης. Όλοι οι φακοί είναι σχεδιασμένοι για να συνεργάζονται άψογα με την PEN σας. VF-2 Για όσους προτιμούν τα κοντινά πλάνα: ηλεκτρονικό σκόπευτρο για φωτεινές λήψεις με έντονη αντίθεση, με ανάλυση 1.440K κουκκίδες για εύκολη εστίαση. FL-14 Κομψό φλας για άψογο αποτέλεσμα ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. ΤΣΑΝΤΑ ΡΕΝ SMART Η απόλυτη τσάντα! Ασφαλής και καλαίσθητη για τη μεταφορά όλου του εξοπλισμού της PEN. ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ Ε-PL2 ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

10 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ PEN: Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε για τη νέα E-PL2, που έπρεπε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα αποκλειστικά για αυτήν. Δείτε και μόνοι σας! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Φωτογραφίστε αυτό το μοτίβο με το smartphone σας για να δείτε τι κρύβει! OLYMPUS EUROPA HOLDING GMBH Η ονομασία Bluetooth είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG. Όλες οι άλλες εταιρικές επωνυμίες και οι ονομασίες προϊόντων είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η σχεδίαση υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή υποχρέωση εκ μέρους του κατασκευαστή. (02/2011)

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και ευκολία στη φωτογράφηση όσο ποτέ. THE MAGAZINE.

Ποιότητα και ευκολία στη φωτογράφηση όσο ποτέ. THE MAGAZINE. Ποιότητα και ευκολία στη φωτογράφηση όσο ποτέ. THE MAGAZINE. 2010/2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ PEN. E-PL1. 04 10 06 08 ELINE SPANJAART «Η φωτογραφία συλλαμβάνει την ομορφιά στην καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη συλλογή φακών για άριστο οπτικό αποτέλεσμα Κατάλογος αξεσουάρ E-System

Μεγάλη συλλογή φακών για άριστο οπτικό αποτέλεσμα Κατάλογος αξεσουάρ E-System Μεγάλη συλλογή φακών για άριστο οπτικό αποτέλεσμα Κατάλογος αξεσουάρ E-System Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Zoom πλήρους φάσματος... 8 Ευρυγώνιοι φακοί zoom... 10 Βασικοί φακοί zoom... 12 Τηλεφακοί zoom...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ Αγοράστε την Canon EOS 7D Mark II και οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ.

Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ. Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ. Olympus ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων 2011 Η ζωή σε πρώτο πλάνο. Εισαγωγή 3 Τεχνολογία 4 Creator Εισαγωγή 6 XZ-1 7 Traveller Εισαγωγή 8 SZ-10 9 SZ-20 10 SZ-30MR

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων Άνοιξη/ Καλοκαίρι

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων Άνοιξη/ Καλοκαίρι Discover your world. Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Κατάλογος προϊόντων Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2008 1 Περιεχόμενα. Οι σημαντικότερες τεχνολογίες της Olympus 6 μ 1010 10 7 φορές πιο κοντά, 7 φορές πιο διασκεδαστικά.

Διαβάστε περισσότερα

Ναι. +/- 2 επίπεδα. Σύστημα εστίασης Αυτόματη εστίαση TTL iesp με ανίχνευση της αντίθεσης Ανίχνευση Προσώπων AF, iesp, Σημειακή, AF Tracking

Ναι. +/- 2 επίπεδα. Σύστημα εστίασης Αυτόματη εστίαση TTL iesp με ανίχνευση της αντίθεσης Ανίχνευση Προσώπων AF, iesp, Σημειακή, AF Tracking µ TOUGH-3000 - Χαρακτηριστικά Αισθητήρας εικόνας Ενεργά pixels Διάταξη φίλτρου Πλήρης ανάλυση Τύπος 12 Megapixels Φίλτρο βασικών χρωμάτων (RGB) 12,7 Megapixels 1/2,33 '' Αισθητήρας CCD Φακός Οπτικό zoom

Διαβάστε περισσότερα

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact OLYMPUS FE-170 Τύπος Τύπος Compact Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ψηφιακών φωτογραφικών µηχανών: - Οι compact: προσεγµένο σχέδιο, µικρές διαστάσεις και άνετη χρήση. - Οι reflex: υψηλές επιδόσεις, εξαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Project σε 2 βασικές τεχνικές φωτογραφίας! Αγγελοπούλου Αφροδίτη Αρμάου Αλίκη Αναγνωστοπούλου Φωτεινή Γαλάνη Χρυσάνθη Γκοντζή Ελένη

Παρουσίαση Project σε 2 βασικές τεχνικές φωτογραφίας! Αγγελοπούλου Αφροδίτη Αρμάου Αλίκη Αναγνωστοπούλου Φωτεινή Γαλάνη Χρυσάνθη Γκοντζή Ελένη Παρουσίαση Project σε 2 βασικές τεχνικές φωτογραφίας! Αγγελοπούλου Αφροδίτη Αρμάου Αλίκη Αναγνωστοπούλου Φωτεινή Γαλάνη Χρυσάνθη Γκοντζή Ελένη Καθηγητης: κ.μαυροειδής Τμήμα: Α1 Το βάθος πεδίου (Depth of

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο εκτυπωτής SureColor SC-P800 είναι ο πρώτος εκτυπωτής A2 με προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού. Παρέχει τη

Διαβάστε περισσότερα

HP Sprocket App. PPT προϊόντος HP Sprocket App. 4AA7-1972ELE, Απρίλιος 2018

HP Sprocket App. PPT προϊόντος HP Sprocket App. 4AA7-1972ELE, Απρίλιος 2018 Απλή εκτύπωση από φορητές συσκευές Εκτυπώστε γρήγορα φωτογραφίες από το smartphone και τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το δωρεάν HP Sprocket. 1 HP Sprocket App PPT προϊόντος HP Sprocket

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Θέμα ομάδας: Τεχνικές φωτογραφίας

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Θέμα ομάδας: Τεχνικές φωτογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Θέμα ομάδας: Τεχνικές φωτογραφίας ΟΜΑΔΑ: Φωτογραφική μηχανή ονομάζεται η συσκευή που χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών. Οι ευρύτερα χρησιμοποιούμενες σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργική Φωτογράφηση

Δημιουργική Φωτογράφηση Φωτογραφική Ομάδα «Πολύμορφο» 2η Παρουσίαση: Δημιουργική Φωτογράφηση Πάτρα, Νοέμβρης 2010 Σύνοψη Παρουσίαση 1η: Βασικοί κανόνες αισθητικής στη φωτογραφία. Παρουσίαση 2η: Τεχνικές Δημιουργικής Φωτογράφησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 4 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*) Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή ενδεικτικών φωτογραφιών SB-700

Συλλογή ενδεικτικών φωτογραφιών SB-700 Συλλογή ενδεικτικών φωτογραφιών SB-700 Στο παρόν φυλλάδιο παρουσιάζονται διάφορες τεχνικές με τη μονάδα φλας SB-700 και ενδεικτικές φωτογραφίες. Gr Διασκέδαση με το φωτισμό Ο φωτισμός είναι το μυστικό

Διαβάστε περισσότερα

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket HP Sprocket Plus Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket Απαιτείται το HP Sprocket App. Παρουσίαση HP Sprocket Plus HP Sprocket Plus

Διαβάστε περισσότερα

SP 100EE Black. Οξύτατη οπτική. Υπερευρυγώνιο οπτικό zoom 50x ( mm*) 100x με zoom σούπερ ανάλυσης

SP 100EE Black. Οξύτατη οπτική. Υπερευρυγώνιο οπτικό zoom 50x ( mm*) 100x με zoom σούπερ ανάλυσης SP 100EE Black Υπερευρυγώνιο οπτικό zoom 50x (24-1200mm*) Τεχνολογία ihs Αισθητήρας εικόνας TruePic VI Ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) μεγάλου μεγέθους/ υψηλής ευκρίνειας 920.000 κουκκίδων 100x με zoom σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

TG 4 Κόκκινο. Ακραίες συνθήκες. Συναρπαστικές φωτογραφίες.

TG 4 Κόκκινο. Ακραίες συνθήκες. Συναρπαστικές φωτογραφίες. TG 4 Κόκκινο Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*)

Διαβάστε περισσότερα

E PL3 Κιτ 1442 Ασημί. Όλη η τελευταία τεχνολογία σε ένα κομψό σώμα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Τύπος. Αισθητήρας εικόνας. Μηχανισμός.

E PL3 Κιτ 1442 Ασημί. Όλη η τελευταία τεχνολογία σε ένα κομψό σώμα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Τύπος. Αισθητήρας εικόνας. Μηχανισμός. E PL3 Κιτ 1442 Ασημί Αισθητήρας 12.3 Megapixel Live MOS Οθόνη LCD 3 ιντσών με δυνατότητα κλίσης, ιδανική για λήψεις από δύσκολες γωνίες Έξυπνες ρυθμίσεις για απλή βελτιστοποίηση των φωτογραφιών εντός της

Διαβάστε περισσότερα

E PL3 Κιτ 1442 Ασημί. Όλη η τελευταία τεχνολογία σε ένα κομψό σώμα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Καλλιτεχνικό φίλτρο. Περιβάλλον. Τύπος

E PL3 Κιτ 1442 Ασημί. Όλη η τελευταία τεχνολογία σε ένα κομψό σώμα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Καλλιτεχνικό φίλτρο. Περιβάλλον. Τύπος E PL3 Κιτ 1442 Ασημί Αισθητήρας 12.3 Megapixel Live MOS Οθόνη LCD 3 ιντσών με δυνατότητα κλίσης, ιδανική για λήψεις από δύσκολες γωνίες Έξυπνες ρυθμίσεις για απλή βελτιστοποίηση των φωτογραφιών εντός της

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Φλας FL-36R. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης

Ηλεκτρονικό Φλας FL-36R. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Ηλεκτρονικό Φλας FL-36R GR Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Ονόματα των εξαρτημάτων Φλας Προειδοποίηση απαίτησης gσελ. 20 Περιοχή εκπομπής φωτός Περιοχή εκπομπής φωτός φωτισμού αυτόματης εστίασης gσελ. 23, 27

Διαβάστε περισσότερα

Φώτα - Εκτύπωση Αποθήκευση εικόνας

Φώτα - Εκτύπωση Αποθήκευση εικόνας Φώτα - Εκτύπωση Αποθήκευση εικόνας 1 Φώτα Εισαγωγή φωτεινών πηγών στην κάτοψη Το 1992 σας δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσετε φώτα στην μελέτη, έτσι ώστε να έχετε πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Οι φωτεινές

Διαβάστε περισσότερα

XZ 1 Σώμα Mαύρο. Ο ειδικός στις χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Μηχανισμός. Καλλιτεχνικό φίλτρο. Περιβάλλον.

XZ 1 Σώμα Mαύρο. Ο ειδικός στις χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Μηχανισμός. Καλλιτεχνικό φίλτρο. Περιβάλλον. XZ 1 Σώμα Mαύρο Με έναν εξαιρετικό ψηφιακό φακό izuiko Πλήρως χειροκίνητη ρύθμιση διαφράγματος, ταχύτητας κλείστρου και πολλά άλλα Προσαρμόσιμο βάθος πεδίου για εντυπωσιακά εφέ Χειροκίνητος δακτύλιος φακού

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Photo Album Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Photo Album Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail & web

Διαβάστε περισσότερα

E PL2. Εντυπωσιακές εικόνες. Εξαιρετικά απλή. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Τύπος. Ζωντανή προβολή (Live View) Αισθητήρας εικόνας. Σταθεροποιητής εικόνας

E PL2. Εντυπωσιακές εικόνες. Εξαιρετικά απλή. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Τύπος. Ζωντανή προβολή (Live View) Αισθητήρας εικόνας. Σταθεροποιητής εικόνας E PL2 Εικονικό στυλ που χωράει στην τσέπη του μπουφάν σας Μίξη και αντιστοιχία Καλλιτεχνικών φίλτρων για απεριόριστη δημιουργικότητα Ταινία HD και έλεγχος HDMI Θύρα αξεσουάρ 2 Εύκολος χειρισμός ρυθμίσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 19 4. Δώρο Olympus Case. +1-50mm. e-shop www.fotodesmos.gr

ΤΕΥΧΟΣ 19 4. Δώρο Olympus Case. +1-50mm. e-shop www.fotodesmos.gr ΤΕΥΧΟΣ 19 4 999 Δώρο Olympus Case +1-50mm e-shop www.fotodesmos.gr 10 311 PEN ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΣΕΠΗΣ - ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ D-SLR ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞΙΜΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ E-PM2 + EZ-M1442 II R Καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας στην πιο κομψή

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικές Επισημάνσεις

Τεχνολογικές Επισημάνσεις USB Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Web Πραγματικής Τοποθέτησης και Άμεσης Λειτουργίας μέσω USB2.0 Βιώστε την πραγματική τοποθέτηση και άμεσης λειτουργίας με το Eye 320! Δεν απαιτούνται προγράμματα οδήγησης γι αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 870 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 16 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Οθόνη LCD 7,6cm/3,0"

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

E PM1 Κιτ με φακό Καφέ

E PM1 Κιτ με φακό Καφέ E PM1 Κιτ με φακό 14-42 Καφέ Εξαιρετικά γρήγορο σύστημα AF βάσει αντίθεσης Οδηγός ρυθμίσεων (Live Guide) για στατικές εικόνες και ταινίες, ο οποίος προσφέρει ένα πλήρως διαισθητικό και εύχρηστο περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

E PM1 Κιτ με φακό Καφέ

E PM1 Κιτ με φακό Καφέ E PM1 Κιτ με φακό 14-42 Καφέ Εξαιρετικά γρήγορο σύστημα AF βάσει αντίθεσης Οδηγός ρυθμίσεων (Live Guide) για στατικές εικόνες και ταινίες, ο οποίος προσφέρει ένα πλήρως διαισθητικό και εύχρηστο περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος. Sony Corporation

VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος. Sony Corporation VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος Sony Corporation Η δύναμη του αυθεντικού κινηματογράφου στο σπίτι σας Κορυφαία εμπειρία οικιακού κινηματογράφου σε Full HD 3D VPL-HW45ES 2 Βασικά πλεονεκτήματα Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Η έλξη είναι αμοιβαία.

Η έλξη είναι αμοιβαία. Η έλξη είναι αμοιβαία. Φωτογραφήστε το πάθος σας από μια νέα οπτική. Η σειρά EXPEED σηματοδοτεί την αποκορύφωση των ετών ανάπτυξης στη Nikon για τη δημιουργία της επαναστατικής έννοιας της επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 2 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 4x (25-100mm*) Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Ελαφριά και μικρού μεγέθους: εύκολη λήψη με υψηλό ζουμ

Ελαφριά και μικρού μεγέθους: εύκολη λήψη με υψηλό ζουμ Ελαφριά και μικρού μεγέθους: εύκολη λήψη με υψηλό ζουμ www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ήχος Σύστημα ήχου Μετεγγραφή ήχου 12bit Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένο ηχείο Εγγραφή με ήχο Surround

Διαβάστε περισσότερα

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής Μάθημα 7ο Πολυμέσα 7.Α.1 Παρουσιάσεις Οι παρουσιάσεις είναι μια εφαρμογή που χρησιμεύει στην παρουσίαση των εργασιών μας. Αποτελούν μια συνοπτική μορφή των εργασιών μας. Μέσω δημιουργίας διαφανειών, μορφοποιήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

E PL7 Κιτ φακού Pancake Zoom Ασημί

E PL7 Κιτ φακού Pancake Zoom Ασημί E PL7 Κιτ φακού Pancake Zoom Ασημί Οδηγός ρυθμίσεων (Live Guide) για στατικές εικόνες και ταινίες, ο οποίος προσφέρει ένα πλήρως διαισθητικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας Μεταλλικό σώμα Θύρα αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

E PL9 Λεπτός φακός Kit (pancake) Μαύρο

E PL9 Λεπτός φακός Kit (pancake) Μαύρο E PL9 Λεπτός φακός Kit (pancake) Μαύρο Διατίθεται σε 3 συναρπαστικά χρώματα Λήψη εξαιρετικών στατικών εικόνων και βίντεο 4k Πρόσβαση στη λειτουργία AP (Λειτουργία προηγμένης φωτογραφίας) και άλλες λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο)

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) - Με πόσους τρόπους μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία; - Μπορούμε να την πούμε ο ένας στον άλλο. - Μπορούμε να την γράψουμε. - Μπορούμε να τη ζωγραφίσουμε κομμάτι-κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα

Ενδυμασίες. Μετονομάζουμε την νέα ενδυμασία του αντικείμενου μας και έχουμε ολοκληρώσει τη δημιουργία της.

Ενδυμασίες. Μετονομάζουμε την νέα ενδυμασία του αντικείμενου μας και έχουμε ολοκληρώσει τη δημιουργία της. Ενδυμασίες Κάθε αντικείμενο στο Scratch μπορεί να έχει μια ή και περισσότερες ενδυμασίες. Οι ενδυμασίες ενός αντικείμενου, είναι τα διαφορετικά κοστούμια που θα θέλαμε να φοράει ο χαρακτήρας μας σε διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB)

Φακός. Εστιακή απόσταση (RGB) TG 860 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 16 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Οθόνη LCD 7,6cm/3,0"

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue LIGHTSTRIP PLUS, ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΕ/ΗΒ Έμμεσος φωτισμός Απεριόριστες δυνατότητες Προσθέστε ένα LightStrip Plus στο σύστημα Philips Hue και δημιουργήστε μια καθηλωτική

Διαβάστε περισσότερα

TG 5 Κόκκινο. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις.

TG 5 Κόκκινο. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις. TG 5 Κόκκινο Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Φακός υψηλής ταχύτητας με εξαιρετικά φωτεινό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

DC-733i Συνοπτικός οδηγός

DC-733i Συνοπτικός οδηγός DC-7i Συνοπτικός οδηγός Μέρη της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Λαμπάκι χρονομετρητή αυτόματης λήψης. Φλας. Μικρόφωνο 4. Φακός 5. Οθόνη LCD 6. Λαμπάκι λειτουργίας 7. Κουμπί Ζουμ Βλέπε επίσης: Μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές Τεχνικές προδιαγραφές Έχετε υπ' όψιν ότι τα χαρακτηριστικά/οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ήχος Σύστημα ήχου Μετεγγραφή ήχου 12bit Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένο ηχείο Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

E PL5 Κιτ με φακό 14-42mm Ασημί

E PL5 Κιτ με φακό 14-42mm Ασημί E PL5 Κιτ με φακό 14-42mm Ασημί Αισθητήρας LiveMos 16 Mpixel επόμενης γενιάς Ευαισθησία ISO έως ISO 25.600 FAST AF + Λειτουργία αφής Ενσωματωμένη σταθεροποίηση 2 αξόνων Επεξεργαστής εικόνας TruePic VI

Διαβάστε περισσότερα

οπτικό zoom Pin Hole Διόραμα Δραματικός τόνος

οπτικό zoom Pin Hole Διόραμα Δραματικός τόνος TG 860 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 16 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Οθόνη LCD 7,6cm/3,0"

Διαβάστε περισσότερα

E PL8. Το fashion icon των φωτογραφικών μηχανών. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ζωντανή προβολή (Live View) Τύπος. Αισθητήρας εικόνας.

E PL8. Το fashion icon των φωτογραφικών μηχανών. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ζωντανή προβολή (Live View) Τύπος. Αισθητήρας εικόνας. E PL8 Διαθέσιμα σε 3 μοδάτα χρώματα για να διαλέξετε Κορυφαία υλικά "Έξυπνες" λειτουργίες video Ιμάντες ασορτί με το χρώμα του σώματος Μοντέρνα σχεδίαση Πρόσβαση στα Καλλιτεχνικά φίλτρα στη Ζωντανή προβολή

Διαβάστε περισσότερα

- Ήχος Σύστηµα ήχου: Dolby Digital 5.1 Μετεγγραφή ήχου 12bit: Εγγραφή µε ήχο surround: - Φωτογραφική µηχανή

- Ήχος Σύστηµα ήχου: Dolby Digital 5.1 Μετεγγραφή ήχου 12bit: Εγγραφή µε ήχο surround: - Φωτογραφική µηχανή Κοµψή βιντεοκάµερα HDD Handycam που περιλαµβάνει σκληρό δίσκο υψηλής χωρητικότητας 40 GB για εγγραφές µεγάλης διάρκειας, βελτιωµένο αισθητήρα ClearVid CMOS για καταπληκτικές εικόνες, καθώς και δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20 1 Εκκίνηση για πρώτη φορά Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του OpenOffice, έτσι και το Impress μπορούμε να το εκκινήσουμε μέσω της συντόμευσης που εγκαθίσταται αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Εισαγωγή

Περιεχόμενα. Εισαγωγή Τεχνικός Οδηγός Εισαγωγή Σε αυτόν τον "Τεχνικό Οδηγό" περιλαμβάνονται λεπτομέρειες σχετικά με τις βασικές τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των δύο από τις πιο τεχνικά προηγμένες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

TG 5. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας

TG 5. Αντίξοες συνθήκες. Εξαιρετικές λήψεις. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αισθητήρας εικόνας TG 5 Αδιάβροχη μέχρι 15m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C Φακός υψηλής ταχύτητας με εξαιρετικά φωτεινό διάφραγμα

Διαβάστε περισσότερα

E PL6 Κιτ προσωπικής έκφρασης White

E PL6 Κιτ προσωπικής έκφρασης White E PL6 Κιτ προσωπικής έκφρασης White Αισθητήρας LiveMos 16 Mpixel επόμενης γενιάς Ευαισθησία ISO έως ISO 25.600 Επεξεργαστής εικόνας TruePic VI Εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση για να μην χάνετε ούτε

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue Μονός λαμπτήρας E14 Λαμπτήρας E14 Λευκός και χρωματιστός φωτισμός Απεριόριστες δυνατότητες Προσθέστε ένα κερί Philips Hue λευκού και χρωματιστού ατμοσφαιρικού

Διαβάστε περισσότερα

TG 820. Μόνο ανθεκτική δεν είναι πλέον αρκετό. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη. Φακός

TG 820. Μόνο ανθεκτική δεν είναι πλέον αρκετό. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη. Φακός TG 820 Αδιάβροχη μέχρι 10m** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2m*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100kg**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 12 Megapixel CMOS οπίσθιου φωτισμού Ταινία multi-motion

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Photoshop Μαρία Zάππα Κασαπίδη Interactive Education 22/7/2016

Οδηγός Photoshop Μαρία Zάππα Κασαπίδη Interactive Education 22/7/2016 Οδηγός Photoshop Μαρία Zάππα Κασαπίδη Interactive Education 22/7/2016 1 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PHOTOSHOP Tο Photoshop είναι ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία ψηφιακών εικόνων, είτε πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES.

I AM YOUR EYES. I AM YOUR EYES www.nikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

Τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε ορισμένα σημεία από την περιγραφή του τηλεφώνου ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού του

Τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε ορισμένα σημεία από την περιγραφή του τηλεφώνου ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού του ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε ορισμένα σημεία από την περιγραφή του τηλεφώνου ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού του και τους παρόχους των εκάστοτε εταιρείων

Διαβάστε περισσότερα

E-410. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Τύπος. Αισθητήρας εικόνας. Επεξεργαστής. Φίλτρο

E-410. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Τύπος. Αισθητήρας εικόνας. Επεξεργαστής. Φίλτρο E-410 Εξαιρετικά μικρή σε μέγεθος και βάρος Άριστο σύστημα προστασίας από τη σκόνη Οθόνη HyperCrystal LCD 6.4cm / 2.5'' Εξαιρετική ευκολία χρήσης Ζωντανή Απεικόνιση Live View Αισθητήρας 10 megapixel Live

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία DXP 14 bit: Προηγµένη τεχνολογία HAD: Μικτός αριθµός pixel (K): 2100 Αριθµός ενεργών pixel σε τρόπο λειτουργίας βιντεοκάµερας (K):

Λειτουργία DXP 14 bit: Προηγµένη τεχνολογία HAD: Μικτός αριθµός pixel (K): 2100 Αριθµός ενεργών pixel σε τρόπο λειτουργίας βιντεοκάµερας (K): Η µικρού µεγέθους και ελαφριά βιντεοκάµερα Handycam HDV1080i High Definition µε αισθητήρα ClearVid CMOS, φακό Carl Zeiss Vario- Sonnar T* και υποδοχή HDMI. Πλέον συνοδεύεται από καλώδιο i.link για να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Μικρών Ψηφιακών Μηχανών. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008

Σειρά Μικρών Ψηφιακών Μηχανών. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008 Σειρά Μικρών Ψηφιακών Μηχανών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008 Ευφυΐα πίσω από κάθε φωτογραφία. Κάθε φωτογραφία που τραβάτε με μια μικρή ψηφιακή μηχανή COOLPIX της Nikon είναι μια μοναδική εμπειρία Nikon που αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

O Μαγευτικός Κόσμος της Υποβρύχιας Φωτογραφίας

O Μαγευτικός Κόσμος της Υποβρύχιας Φωτογραφίας O Μαγευτικός Κόσμος της Υποβρύχιας Φωτογραφίας O Μαγευτικός Κόσμος της Υποβρύχιας Φωτογραφίας Υποβρύχια βιβλιοθήκη της Olympus Τόμος 1 Αποποίηση ευθύνης: Ενώ έχει πραγματοποιηθεί κάθε προσπάθεια για την

Διαβάστε περισσότερα

E PL mm Kit Champagne Gold

E PL mm Kit Champagne Gold E PL1 14-42mm Kit Champagne Gold Ευκολότατη λειτουργία με τον οδηγό ρυθμίσεων και το ienhance Ταινία HD και έλεγχος HDMI Υποδοχή εξωτερικών εξαρτημάτων Yψηλής απόδοσης ενσωματωμένος σταθεροποιητής εικόνας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Publisher 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

XZ 2. Τελειομανία στην ποιότητα εικόνας. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Φακός. Τύπος. Αισθητήρας εικόνας. Μηχανισμός

XZ 2. Τελειομανία στην ποιότητα εικόνας. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Φακός. Τύπος. Αισθητήρας εικόνας. Μηχανισμός XZ 2 i.zuiko DIGITAL 24-112mm 1:1.8-2.5 φακός (ισοδ.35mm) Επεξεργαστής εικόνας TruePic VI Σύστημα εξαιρετικά γρήγορης αυτόματης εστίασης ND Φίλτρο για έλεγχο της έκθεσης Υψηλής ευαισθησίας αισθητήρας τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES.

I AM YOUR EYES. I AM YOUR EYES www.nikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή της εμφάνισης κειμένου: μέγεθος γραμματοσειράς, είδος γραμματοσειράς

Αλλαγή της εμφάνισης κειμένου: μέγεθος γραμματοσειράς, είδος γραμματοσειράς 3.3.1.1 Αλλαγή της εμφάνισης κειμένου: μέγεθος γραμματοσειράς, είδος γραμματοσειράς Γραμματοσειρές Η λέξη γραμματοσειρά αναφέρεται στο στυλ που εμφανίζονται τα γράμματα. Παρακάτω ακολουθούν κάποια παραδείγματα,

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

E mm Kit. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Επεξεργασία εικόνας. Τύπος. Επιλογές Προσαρμογής. Επεξεργαστής. Περιβάλλον. ασύρματος έλεγχος φλας

E mm Kit. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Επεξεργασία εικόνας. Τύπος. Επιλογές Προσαρμογής. Επεξεργαστής. Περιβάλλον. ασύρματος έλεγχος φλας E-450 14-42mm Kit Τεχνικά Φίλτρα 100% ποιότητα D-SLR Επεξεργαστής TruePic III για ιδανική αναπαραγωγή χρωμάτων και χαμηλό θόρυβο Βολική Ζωντανή Απεικόνιση χάρη στην υψηλή ταχύτητα του αισθητήρα AF Ενσωματωμένο

Διαβάστε περισσότερα

TG 835. Σχεδιασμένη να αντέχει κάθε σας περιπέτεια. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη Φακός

TG 835. Σχεδιασμένη να αντέχει κάθε σας περιπέτεια. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ψηφιακό Zoom. Αισθητήρας εικόνας. Οθόνη Φακός TG 835 Αδιάβροχη μέχρι 10 μ.** βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 2.1 μ.*** ύψος, αντοχή σε πίεση βάρους μέχρι 100 κιλά**** και αντοχή στην παγωνιά στους -10 C 10x με zoom σούπερ ανάλυσης 16 Megapixel CMOS

Διαβάστε περισσότερα

E mm Kit. ασύρματος έλεγχος φλας. Live MOS Εξαιρετική ευκολία χρήσης

E mm Kit. ασύρματος έλεγχος φλας. Live MOS Εξαιρετική ευκολία χρήσης E-450 14-42mm Kit Τεχνικά Φίλτρα 100% ποιότητα D-SLR Επεξεργαστής TruePic III για ιδανική αναπαραγωγή χρωμάτων και χαμηλό θόρυβο Βολική Ζωντανή Απεικόνιση χάρη στην υψηλή ταχύτητα του αισθητήρα AF Ενσωματωμένο

Διαβάστε περισσότερα

E M10 Λεπτός φακός Kit (pancake) Silver

E M10 Λεπτός φακός Kit (pancake) Silver E M10 Λεπτός φακός Kit (pancake) Silver Ηλεκτρονικό σκόπευτρο μεγάλων διαστάσεων Σχεδίαση και άνεση παρόμοια με μιας μηχανής DSLR Μεταλλικό σώμα (αλουμίνιο) Πλήρης ασύρματος χειρισμός 12 Καλλιτεχνικά φίλτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΦΩΣ. Ο φωτισμός μπορεί να υπογραμμίσει σημαντικές λεπτομέρειες ή να τις κρύψει

ΤΟ ΦΩΣ. Ο φωτισμός μπορεί να υπογραμμίσει σημαντικές λεπτομέρειες ή να τις κρύψει ΤΟ ΦΩΣ Ο φωτισμός μπορεί να υπογραμμίσει σημαντικές λεπτομέρειες ή να τις κρύψει Μπορεί να κολακέψει ένα αντικείμενο, τονίζοντας κάποια θετικά χαρακτηριστικά ή να υποβαθμίσει τα λιγότερο ελκυστικά Η τηλεόραση

Διαβάστε περισσότερα

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά Εκπαιδευτικές Εφαρµογές ειδικά σχεδιασµένες στα ελληνικά για το Clempad, προσφέρουν την απόλυτη εµπειρία παιχνιδιού και µάθησης Γονικός Έλεγχος διαχείριση περιεχοµένου Ασφαλές Internet έλεγχος µε ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης 1 Λεπτομέριες τοιχοποιϊας Σχεδίαση κάτοψης Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης Ξεκινώντας το πρόγραμμα εμφανίζονται οι επιλογές σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Δημιουργώντας Νέο Δωμάτιο Όταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής

Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο Διαλογή χρωμάτων κλωστής VR VR Μονοβέλονη κεντητική με δυνατότητα ελεύθερου κεντήματος και ελεύθερου ραψίματος. Μεγάλη επιφάνεια κεντήματος 200 x 200mm Μέχρι και 1000 βελονιές το λεπτό Αυτόματο πέρασμα στην βελόνα Ελεύθερο ράψιμο

Διαβάστε περισσότερα

Canon PowerShot A2200 Νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους

Canon PowerShot A2200 Νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους Canon PowerShot A2200 Νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους Η PowerShot A2200 διαθέτει λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας. Χάρη στις καταστάσεις Έξυπνης Αυτόματης και

Διαβάστε περισσότερα

Το σκηνικό μας είναι πλέον έτοιμο για εισάγουμε τα υπόλοιπα αντικείμενα του έργου μας.

Το σκηνικό μας είναι πλέον έτοιμο για εισάγουμε τα υπόλοιπα αντικείμενα του έργου μας. Εισαγωγή έτοιμου σκηνικού Όπως είδαμε και στο προηγούμενο κεφάλαιο, το Scratch παρέχει επίσης μία πληθώρα από έτοιμα σκηνικά. Για να εισάγουμε ένα έτοιμο σκηνικό, πηγαίνουμε στην καρτέλα Υπόβαθρα του σκηνικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue Συσκευασία με ταινία LED LightStrip Plus 2 μέτρων +1 μέτρου Ταινία LED Lightstrip 2 μέτρα +1 μέτρο 1 εξωτερική μονάδα τροφοδοσίας συμπεριλαμβάνεται 1 γωνιακή

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση Διαφανειών. Πρακτικός Οδηγός. Μιχαηλίδη Αφροδίτη

Σχεδίαση Διαφανειών. Πρακτικός Οδηγός. Μιχαηλίδη Αφροδίτη Σχεδίαση Διαφανειών Πρακτικός Οδηγός Μιχαηλίδη Αφροδίτη Απλότητα Συνοχή Όχι Ναι Συνοχή Η χρήση του κειμένου Ιδιαίτερη αναφορά χρειάζεται στην περίπτωση του κειμένου μέσα σε μία παρουσίαση. Βασικό στοιχείο

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR EYES. www.nikon.gr

I AM YOUR EYES. www.nikon.gr I AM YOUR EYES www.nikon.gr Δείτε τον κόσμο με διαφο ρετική ματιά Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και δημιουργική οπτική. Για όλες αυτές τις ιδιότητές σας υπάρχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα