Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας"

Transcript

1 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

2 2 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Απόλυτη άνεση στην ψηφιακή κατανομή γλωσσών Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης ομιλιών Ασφαλής κατανομή με υπέρυθρες Χωρίς παρεμβολές από το φωτισμό Φιλική προς το χρήστη επιλογή έως και 32 καναλιών Ελκυστική, εργονομική σχεδίαση δέκτη Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τα συνεδριακά συστήματα DCN της Bosch Ακριβής συνεννόηση Το πλήρως ψηφιακό σύστημα διανομής γλωσσών με υπέρυθρες Integrus έχει σχεδιαστεί ειδικά για πολύγλωσσα συνέδρια και συσκέψεις, ώστε οι σύνεδροι να έχουν τη δυνατότητα να κατανοούν τα τεκταινόμενα. Η ταυτόχρονη διερμηνεία παρουσιάσεων και ομιλιών στη γλώσσα του συνέδρου μεταδίδεται σε ένα δέκτη τσέπης και σε ακουστικά. Καθώς πρόκειται για σύστημα με υπέρυθρες, οι συμμετέχοντες στα συνέδρια ή τις συσκέψεις μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο χώρο, παρακολουθώντας συγχρόνως τη συνεδρίαση. Το σύστημα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για συνεδριακά κέντρα και διεθνείς οργανισμούς, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εκδήλωσης ή του χώρου. Ως εκ τούτου αποτελεί το σύστημα κατανομής γλωσσών με υπέρυθρες που επιλέγουν οι διοργανωτές εκδηλώσεων.

3 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus 3 Η ονομασία Integrus προέρχεται από τη Λατινική λέξη Integritas, η οποία σημαίνει γλωσσική ορθότητα, ακέραιος και αναλλοίωτος. Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες και την ασύγκριτη εμπειρία της Bosch, το σύστημα Integrus εξασφαλίζει την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης ομιλιών, όπου είναι απαραίτητη η κατανομή γλωσσών.

4 4 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Μοντέρνα σχεδίαση δέκτη με εκπληκτικά χαρακτηριστικά Ελκυστική και εργονομική σχεδίαση Οι δέκτες Integrus χαρακτηρίζονται από κομψή, μοντέρνα και εργονομική σχεδίαση. Το σχήμα του δέκτη επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησή του σε τσέπη και την άνετη μεταφορά του. Τα κουμπιά είναι εργονομικά τοποθετημένα για ευκολία στη χρήση. Εύκολη επιλογή καναλιού Το σύστημα Integrus έχει τη δυνατότητα να παρέχει έως και 32 κανάλια ήχου (τρέχουσα γλώσσα και έως και 31 γλώσσες), καθιστώντας το ιδανικό για την κάλυψη ακόμη και των μεγαλύτερων διεθνών συνεδρίων. Στο δέκτη εμφανίζονται μόνο τα διαθέσιμα κανάλια, ώστε οι χρήστες να μην δαπανούν χρόνο επιλέγοντας κενά κανάλια, προκειμένου να εντοπίσουν την επιθυμητή γλώσσα. Το σύστημα μπορεί επίσης να διαμορφωθεί για στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας έως και με οκτώ διαθέσιμα κανάλια για διαφορετικές εφαρμογές, όπως παρουσιάσεις πολυμέσων και κατανομή μουσικής. Επαναφορτιζόμενο πακέτο μπαταριών ή μπαταρίες μίας χρήσης. Ευανάγνωστη οθόνη LCD με δύο ψηφία Εργονομική, άνετη στη μεταφορά σχεδίαση

5 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus 5 Ευέλικτο σύστημα με τέλεια λήψη Κορυφαία ποιότητα ήχου Η Bosch ήταν ο πρωτοπόρος των πλήρως ψηφιακών συνεδριακών συστημάτων και παρουσίασε το πρώτο πλήρως ψηφιακό σύστημα κατανομής γλωσσών με υπέρυθρες. Το Ir-Digital Technology της Bosch είναι ένα ψηφιακό πρωτόκολλο που συμμορφώνεται με, και μάλιστα ξεπερνά, το πρότυπο IEC 61603, μέρος 7, το βιομηχανικό πρότυπο για την ψηφιακή μετάδοση με υπέρυθρες στη ζώνη συχνοτήτων 2 έως 6 MHz. Έτσι, το σύστημα Integrus παρέχει ανώτερη ποιότητα ήχου με λόγο σήματος/θόρυβο άνω των 80 db. Χάρη στο πρωτόκολλο Ir-Digital Technology της Bosch, ο ήχος παράγεται ακριβώς όπως λαμβάνεται. Ενσωμάτωση συστήματος Η ποιότητα του ήχου ενισχύεται ακόμη περισσότερο όταν το σύστημα Integrus χρησιμοποιείται με τα συνεδριακά συστήματα DCN της Bosch (DCN Επόμενης γενιάς και DCN Ασύρματα). Καθώς και τα δύο συστήματα ενσωματώνονται με απόλυτη επιτυχία, οι γλώσσες συγχρονίζονται αυτόματα. Το σύστημα Integrus παρέχει επίσης μια ιδανική επέκταση για το Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro της Bosch και την καμπίνα διερμηνείας 6 καναλιών για τέλεια λήψη σε μικρότερες συσκέψεις. Το εξαιρετικά ευέλικτο αυτό σύστημα μπορεί επίσης να συνδεθεί με συνεδριακά συστήματα οποιουδήποτε κατασκευαστή. Η πλήρως ψηφιακή οπτική διασύνδεση ανάμεσα στα συνεδριακά συστήματα DCN της Bosch και στο σύστημα Integrus εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα ήχου, με αποτέλεσμα την πιο άνετη εμπειρία παρακολούθησης ομιλιών.

6 6 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η πιο άνετη συνεδριακή εμπειρία Όταν η παρακολούθηση ομιλιών γίνεται απόλαυση Το σύστημα Integrus προσφέρει μια εκπληκτική ακουστική εμπειρία και επιτρέπει στους συνέδρους να παρακολουθούν τις ομιλίες με πραγματική άνεση. Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να κουραστούν και να χάσουν τη συγκέντρωσή τους σε συνέδρια μεγαλύτερης διάρκειας. Καθώς το σύστημα Integrus βασίζεται στην τεχνολογία υπερύθρων, οι σύνεδροι δεν χρειάζεται να είναι ενσύρματα συνδεδεμένοι στο σύστημα και μπορούν να απολαμβάνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια των συνεδρίων. Σύνδεση ακουστικών Υπάρχει μια ποικιλία ακουστικών με δυνατότητα σύνδεσης στο δέκτη τσέπης Integrus. Το επίχρυσο βύσμα που διαθέτουν όλα τα ακουστικά της Bosch εξαλείφει ενδεχόμενα παράσιτα. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία, είτε χρησιμοποιούν τα ελαφριά ακουστικά, το περιλαίμιο επαγωγικού βρόχου ή τα ελαφριά ακουστικά με περιλαίμιο.

7 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus 7 Οι δέκτες τσέπης Integrus έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση με τα ακουστικά της Bosch, γεγονός που εξασφαλίζει βέλτιστη ποιότητα ήχου. Το περιλαίμιο επαγωγικού βρόχου έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με βοήθημα ακοής. Αυτό σημαίνει ότι άτομα με προβλήματα ακοής μπορούν να παρακολουθήσουν άρτια το περιεχόμενο οποιασδήποτε ομιλίας.

8 8 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Το πιο άνετο σύστημα κατανομής γλωσσών Κατανομή γλωσσών και πολλά περισσότερα Εκτός από την κατανομή γλωσσών υψηλής ποιότητας σε συνέδρια και συσκέψεις, το σύστημα Integrus αποτελεί την ιδανική πολυκάναλη ασύρματη λύση ήχου για ευρεία γκάμα εφαρμογών, όπως για κινηματογράφους, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκθεσιακούς χώρους, μουσεία, σχολές διερμηνείας και πολλά περισσότερα. Το σύστημα Integrus μπορεί να εγκατασταθεί μόνιμα ή να εγκατασταθεί/ απεγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα από εταιρίες ενοικίασης για περιστασιακές εκδηλώσεις.

9 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus 9 Βέλτιστη απόδοση μπαταρίας Οι δέκτες τσέπης διαχειρίζονται ηλεκτρονικά τη διαδικασία φόρτισής τους, ώστε να προσφέρουν τη βέλτιστη δυνατή απόδοση φόρτισης και τη μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι μονάδες φόρτισης, οι οποίες μπορούν να δεχθούν ταυτόχρονα έως και 56 δέκτες, εξασφαλίζουν επίσης τη βέλτιστη απόδοση φόρτισης. Χάρη στην ταχεία επαναφόρτιση οι δέκτες φορτίζονται πλήρως μέσα σε μόλις 1 ώρα και 45 λεπτά. Σύνδεση αιθουσών Το σύστημα Integrus καθιστά επίσης δυνατή την κατανομή διερμηνειών σε διαφορετικές αίθουσες ενός χώρου. Με την απλή τοποθέτηση ξεχωριστών (εξαρτημένων) πομπών και ακτινοβολητών σε άλλες αίθουσες, μπορείτε να απολαμβάνετε ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες. Με το σύστημα Integrus, οι διοργανωτές συνεδρίων διαθέτουν πραγματική ευελιξία στο θέμα της διαρρύθμισης ενός χώρου. Εγγυημένη ιδιωτικότητα Εφόσον η υπέρυθρη ακτινοβολία του συστήματος Integrus δεν μπορεί να διαπεράσει στέρεες δομές, όπως τοίχους και οροφές, το αδιάβλητο των συνεδρίων είναι εγγυημένο, γεγονός ζωτικής σημασίας, όταν οι συζητήσεις αφορούν ευαίσθητα ζητήματα. Στις περιπτώσεις συνεδριακών χώρων με πολλές αίθουσες, δεν προκύπτουν παράσιτα στις επιμέρους συνεδριάσεις. Καθώς λειτουργεί σε υψηλότερη ζώνη συχνοτήτων από τα συστήματα φωτισμού, το σύστημα Integrus δεν παρουσιάζει παρεμβολές. Ακόμη και όταν χρησιμοποιείται υπό συνθήκες άμεσης ηλιακής ακτινοβολίας, η ποιότητα του ήχου δεν επηρεάζεται. Οι σύνεδροι μπορούν να απολαμβάνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων ενώ παράλληλα παρακολουθούν διερμηνεία στη γλώσσα της επιλογής τους.

10 10 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Από μεγάλα διεθνή συνέδρια Ελευθερία κινήσεων Σε μεγάλα διεθνή συνέδρια και συσκέψεις η προσέλευση του κοινού είναι συχνά μεγάλη και από διάφορες εθνικότητες και όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να καταλαβαίνουν λεπτομερώς τις συνομιλίες. Αυτό ισχύει και για τους συνέδρους, καθώς επίσης και για τους δημοσιογράφους και άλλα μέλη του ακροατηρίου. Το σύστημα κατανομής γλωσσών Integrus προσφέρει σε όλους την πλέον άνετη ακουστική εμπειρία ώστε να ακούν ταυτόχρονη διερμηνεία ομιλιών στη γλώσσα τους. Συνεδριακές μονάδες DCN τοποθετούνται στο βήμα για τη λήψη παρουσιάσεων και ομιλιών. Ο λόγος μεταφράζεται ταυτόχρονα από διερμηνείς σε διάφορες γλώσσες και κατόπιν μεταδίδεται μέσω των πομπών και των δεκτών Integrus στους δέκτες τσέπης, στους οποίους οι συμμετέχοντες έχουν επιλέξει την επιθυμητή γλώσσα. Με το σύστημα Integrus, το ακροατήριο απολαμβάνει μια λιγότερο κουραστική και περισσότερο διασκεδαστική συνεδριακή εμπειρία, ακόμη και όταν παρακολουθούν εκδηλώσεις μεγαλύτερης διάρκειας. Και το σημαντικότερο: Μπορούν να απολαμβάνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων ακόμη και στους μεγαλύτερους συνεδριακούς χώρους. 5 1 Το σύστημα Integrus είναι το ιδανικό σύστημα για χρήση σε συνεδριακά κέντρα και για διεθνείς οργανισμούς ή οποτεδήποτε απαιτείται ταυτόχρονη διερμηνεία.

11 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Δέκτης τσέπης Integrus με ακουστικά 2 Ακτινοβολητής Integrus 3 Μονάδα προέδρου DCN Επόμενης γενιάς 4 Μονάδες συνέδρων DCN Επόμενης γενιάς 5 Καμπίνες διερμηνείας DCN Επόμενης γενιάς 6 Μικρόφωνο 7 Ηχεία γραμμικής συστοιχίας * Οι καμπίνες που εμφανίζονται στο σχέδιο προορίζονται μόνο για σκοπούς παρουσίασης και δεν αντιστοιχούν σε πραγματική κατάσταση. Οι απαιτήσεις σχετικά με την ηχομόνωση και λοιπά γενικά χαρακτηριστικά των καμπίνων διερμηνείας ορίζονται από τον ISO (το Διεθνή οργανισμό τυποποίησης) στα εξής: ISO Σταθερές καμπίνες για ταυτόχρονη διερμηνεία ISO Φορητές καμπίνες για ταυτόχρονη διερμηνεία

12 12 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus μέχρι μικρότερες πολύγλωσσες συσκέψεις Απόλυτη συνεννόηση Το σύστημα Integrus προσδίδει, επιπλέον, κύρος στις μικρότερες πολύγλωσσες συσκέψεις, που συγκεντρώνουν άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων και στα οποία είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη διερμηνεία. Σε αυτήν την αντιπροσωπευτική εικόνα, το σύστημα Integrus χρησιμοποιείται με το Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN της Bosch. Οι σύνεδροι μπορούν να παρακολουθούν την ταυτόχρονη διερμηνεία της συζήτησης, μέσω του ενσωματωμένου επιλογέα καναλιού στις συνεδριακές μονάδες, και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτήν, μέσω των κομψών μικρόφωνων του συστήματος. Τα υπόλοιπα μέλη του ακροατηρίου μπορούν να παρακολουθούν τις ομιλίες, μέσω των δεκτών τσέπης και των ακουστικών Integrus. Επιπλέον, οι τεχνικοί και οι ιδιοκτήτες του χώρου θα απολαύσουν την ευελιξία του ασύρματου συστήματος Integrus, καθώς δεν απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης και απεγκατάστασης. 8 7

13 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Δέκτης τσέπης Integrus με ακουστικά 2 Ακτινοβολητής Integrus 3 Πομπός Integrus 4 Ασύρματη μονάδα προέδρου DCN 5 Ασύρματες μονάδες συνέδρων DCN 6 Ασύρματο σημείο πρόσβασης 7 Καμπίνες διερμηνείας DCN Επόμενης γενιάς 8 Ηχεία γραμμικής συστοιχίας 9 Σύστημα κάμερας 8 1 * Οι καμπίνες που εμφανίζονται στο σχέδιο προορίζονται μόνο για σκοπούς παρουσίασης και δεν αντιστοιχούν σε πραγματική κατάσταση. Οι απαιτήσεις σχετικά με την ηχομόνωση και λοιπά γενικά χαρακτηριστικά των καμπίνων διερμηνείας ορίζονται από τον ISO (το Διεθνή οργανισμό τυποποίησης) στα εξής: ISO Σταθερές καμπίνες για ταυτόχρονη διερμηνεία ISO Φορητές καμπίνες για ταυτόχρονη διερμηνεία Το σύστημα Integrus αποτελεί την ιδανική επέκταση των συνεδριακών συστημάτων DCN της Bosch και του Συνεδριακού συστήματος CCS 900 Ultro για πολύγλωσσες συσκέψεις σε διεθνείς οργανισμούς και επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας την τέλεια λήψη και την άνετη ακουστική εμπειρία.

14 14 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus

15 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus 15 Εξαρτήματα Integrus για την κορυφαία, αξιόπιστη λύση Η σειρά Integrus αποτελείται από πρωτοποριακά, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα προϊόντα για βέλτιστη ακουστική εμπειρία, όπως ένας κομψός πομπός 19 που αποτελεί την καρδιά του συστήματος, διάφοροι ψηφιακοί ακτινοβολητές, δέκτες τσέπης, ποικιλία ακουστικών και μονάδες φόρτισης. Δέκτης f f Ελκυστική και εργονομική σχεδίαση Ευανάγνωστη οθόνη LCD με δύο ψηφία Ένδειξη κατάστασης μπαταρίας και λήψης Ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα για βέλτιστη απόδοση φόρτισης f f Διατίθεται στις εκδόσεις 4, 8 ή 32 καναλιών Ακουστικά f f Διάφορα στυλ, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ατόμου f f Επίχρυσα βύσματα που διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ήχου f f Άνετη αίσθηση και εύκολη ακρόαση Πομπός f f Απρόσκοπτη ενσωμάτωση σχεδόν με οποιοδήποτε συνεδριακό σύστημα f f Αυτόματος συγχρονισμός καναλιών γλώσσας κατά τη χρήση σε συνδυασμό με ένα συνεδριακό σύστημα DCN f f Εύκολη διαμόρφωση συστήματος μέσω οθόνης και ενός περιστροφικού κουμπιού f f Διατίθεται στις εκδόσεις 4, 8, 16 ή 32 καναλιών Ακτινοβολητής f f Ψύξη χωρίς ανεμιστήρα για αθόρυβη λειτουργία f f Δυνατότητα επέκτασης για μέγιστη κάλυψη f f Διατίθεται σε δύο εκδόσεις ώστε να καλύπτει τις ανάγκες χώρων διαφορετικού μεγέθους Μονάδα φόρτισης f f Δυνατότητα τοποθέτησης έως και 56 δεκτών f f Ταχεία επαναφόρτιση μέσα σε 1 ώρα και 45 λεπτά f f Διατίθεται σε βαλίτσα για φορητή χρήση και σε ντουλάπι για μόνιμη εγκατάσταση Παρελκόμενα f f Επαναφορτιζόμενο πακέτο μπαταριών, θήκες αεροπλάνου, βραχίονας τοποθέτησης σε τοίχο, βάση δαπέδου γενικής χρήσης, συμμετρική είσοδος ήχου και μονάδα διερμηνέων

16 Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 125 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής για καινοτομικές τεχνολογίες, υποστηριζόμενες από τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και υποστήριξης. Τα Συστήματα Ασφαλείας της Bosch με υπερηφάνεια προσφέρουν μια πλήρη σειρά λύσεων για συστήματα προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου με την συνδρομή των οποίων υλοποιούνται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, από κυβερνητικά κτήρια και δημόσιους χώρους έως βιομηχανίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Security Systems, 2011 Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων Εκτυπώθηκε στην Ολλανδία CO-BD-el-01_F01U558789_02

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Ασύρματο συνεδριακό σύστημα απόλυτη ευκολία και ευελιξία Λύση προηγμένης τεχνολογίας, προσαρμόσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο 2 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση τοποθέτηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 00 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Με νέο δυναμικό λογισμικό! DCN Επόμενης γενιάς Συνεδριακά συστήματα DCN Επόμενης γενιάς: Ένα ενιαίο σύστημα για συνέδρια κάθε είδους και μεγέθους Από τα μεγαλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο 2 Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Ολοκληρωμένη εμπειρία συνεδρίου Αναβαθμισμένη δομή και αποδοτικότητα στις συνεδριάσεις Αξιοπιστία που έχει αποδειχτεί

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. 2 Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia της Bosch Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Και δραστηριοποιήστε το κοινό σας. Σε όλες σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές.

Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές. Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές. 2 Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα της γενιάς των φορητών συσκευών Βασική τεχνολογία Wi-Fi για συνύπαρξη με άλλα δίκτυα Wi-Fi.

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN Ασύρματο σύστημα συζήτησης απόλυτη ευκολία και ευελιξία Το Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση.

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση. Promatrix 8000 Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας Σταθερή εγκατάσταση Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Το Promatrix 8000 παράγει εκπληκτική

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS STC

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS STC ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS STC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2 ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 4 2.1 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ IR IMS STC 621/641/661 4 2.2 ΠΑΝΕΛ ΕΚΠΟΜΠΗΣ IR IMS STC 622/642/662 5 2.3 ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch 2 I Η Bosch γίνεται Extreme Ακεραιότητα, καινοτομία και απόδοση Η πρόσφατη απόκτηση του ομίλου Extreme CCTV,

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος.

Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος. Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος. 2 Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Η ευέλικτη επιλογή σας για εξαιρετική απόδοση ήχου Ασύρματος έλεγχος πολλών ζωνών Εύκολη εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου www.boschsecurity.gr u u Εκτεταμένος χώρος ακρόασης Εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας.

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Top Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Με τα ενδοωτιαία ακουστικά των εργαστηρίων μας, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Έντυπο δεδομένων

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Έντυπο δεδομένων Σύστημα διανομής γλωσσών Integrs Έντυπο δεδομένων Πίνακας περιεχομένων 1 Integrs - Ασύρματο σύστημα διανομής γλωσσών 2 Εισαγωγή 2 Εισαγωγή 2 Περιγραφή συστήματος και σχεδιασμός 7 Περιγραφή συστήματος και

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών

Σύστημα διανομής γλωσσών Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus el Εγχειρίδιο λειτουργίας Σύστημα διανομής γλωσσών Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 6 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 7 2.1 Σκοπός 7 2.2 Κοινό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 3 2.Κεντρική Μονάδα Ελέγχου και Τροφοδοσίας IMS SC 600 4 2.1 Δείκτες στην Πάνω Όψη 4 2.2 Δείκτες στην Πίσω Όψη 5 3. ΙMS SC 600Β Μονάδα Συνέδρου 6 4.

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου

LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου www.boschsecurity.gr u u Εκτεταμένος χώρος ακρόασης Εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Ενδιαφερόμενοι 5 2.2 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα Όλα όσα θα θέλατε σε ένα ακουστικό βοήθημα. Και πολλά περισσότερα. Αυτή είναι η X Series, η τελευταία και πιο προηγμένη σειρά της Starkey Αμερικής στα ψηφιακά ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

CCS CU Μονάδα ελέγχου

CCS CU Μονάδα ελέγχου Συστήματα επικοινωνίας CCS CU Μονάδα ελέγχου CCS CU Μονάδα ελέγχου www.boschsecrity.gr Ενσωματωμένη εγγραφή MP3 και αναπαραγωγή με οθόνη γραφικών Προσωρινή μνήμη, για την οποία εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Διαβάστε περισσότερα

MW1 LTX Fx Ασύρματοι πομποί ζώνης

MW1 LTX Fx Ασύρματοι πομποί ζώνης Συστήματα επικοινωνίας MW1 LTX Fx Ασύρματοι πομποί ζώνης MW1 LTX Fx Ασύρματοι πομποί ζώνης www.boschsecrity.gr 193 επιλέξιμα κανάλια UHF Τεχνολογία σύνδεσης με PLL Οθόνη LCD με ενδείξεις για την κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS boschsecurity.gr 2 Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 3 Συνεδριακά συστήματα της Bosch Για περισσότερα από 130 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας «Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Ένας πανίσχυρος και ταυτόχρονα απλός στη χρήση πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Roto Patiο Ιowa Ο έξυπνος μηχανισμός που εξασφαλίζει απόλυτο σφράγισμα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συρόμενα κουφώματα Πλήρης στεγανότητα Συρόμενα κουφώματα

Διαβάστε περισσότερα

HALO. Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone

HALO. Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone HALO Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone ΠΑΡΑMEINETE ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ Ακούστε τη ζωή στο έπακρο Με τα επαναστατικά ακουστικά βαρηκοΐας Starkey Halo που έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn; Το ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου

LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου www.boschsecrity.gr Αυτό το μεγάφωνο,

Διαβάστε περισσότερα

K 912. Εγχειρίδιο Χρήσης

K 912. Εγχειρίδιο Χρήσης K 912 Εγχειρίδιο Χρήσης K 912 Ασύρματα ακουστικά UHF ημιανοιχτού τύπου 1. Εισαγωγή Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα προϊόν της εταιρίας KG. Το K 912 είναι ένα ασύρματο σύστημα ακουστικών

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή

Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή Σκεφτείτε και κινηθείτε ασύρµατα µε το Endo Κινηθείτε ελεύθερα χωρίς καλώδια Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα σε ένα: απόλυτη ελευθερία κινήσεων χωρίς ενοχλητικά καλώδια, ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Interphones ασύρματα θυροτηλέφωνα 16.05. Ασύρματη προειδοποίηση εισόδου 16.07

Interphones ασύρματα θυροτηλέφωνα 16.05. Ασύρματη προειδοποίηση εισόδου 16.07 Ασφάλεια Interphones ασύρματα θυροτηλέφωνα 16.05 Ασύρματα κουδούνια 16.07 Ασύρματη προειδοποίηση εισόδου 16.07 Ανιχνευτές καπνού 16.08 Interphones Ασύρματα θυροτηλέφωνα Απλά και αποτελεσματικά Τα ασύρματα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

Crow s Passion for Smart Residential Security

Crow s Passion for Smart Residential Security Crow s Passion for Smart Residential Security SERENITY Το σύστηµα SERENITY είναι ένα µοντέρνα σχεδιασµένο σύστηµα συναγερµού για να ταιριάζει στον χώρο σας. Με το σύστηµα SERENITY µπορείτε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων ενοικίαση εξοπλισμού audiovisual μόνιμες εγκαταστάσεις praktika.gr

τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων ενοικίαση εξοπλισμού audiovisual μόνιμες εγκαταστάσεις praktika.gr τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων ενοικίαση εξοπλισμού audiovisual μόνιμες εγκαταστάσεις praktika.r 21X29_PAP_GR.indd 1 4/4/12 1:53 PM η Εταιρεία Το event σας αξίζει έναν συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να πετύχετε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 1

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 1 Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 1 2 Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 3 Συνεδριακά συστήματα της Bosch Για περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Απολαύστε ήχο σχεδιασμένο γύρω από σας Το πάθος μας για τη μουσική ζωντανεύει σε μια άψογα συντονισμένη ακουστική εμπειρία. Όταν σχεδιάζουμε ένα νέο Volvo, πάντα αναρωτιόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ VOLVO XC90. Premium sound by Bowers & Wilkins

ΝΕΟ VOLVO XC90. Premium sound by Bowers & Wilkins ΝΕΟ VOLVO XC90 Premium sound by Bowers & Wilkins Ακούγεται θαυμάσια. Και έφτασε επιτέλους η ώρα να το απολαύσετε μέσα στο Volvo σας. Από τότε που κατασκευάστηκε το πρώτο Volvo, το 1927, σχεδιάζουμε πάντα

Διαβάστε περισσότερα

LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος

LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος Συστήματα επικοινωνίας LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος www.boschsecrity.gr

Διαβάστε περισσότερα

LBC 341x/01 Μεγάφωνα ερμαρίου

LBC 341x/01 Μεγάφωνα ερμαρίου Συστήματα επικοινωνίας LBC 1x/1 Μεγάφωνα ερμαρίου LBC 1x/1 Μεγάφωνα ερμαρίου www.boschsecrity.gr Υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας Εκτεταμένο εύρος συχνοτήτων Επιλέξιμες είσοδοι 8 ohm

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο 2 Bosch Recording Solutions Λύσεις υψηλής ποιότητας για όλους Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας από μια μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τα ψηφιακά συστήματα TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ NEXA ALUMINIUM ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ Καλώς ήρθατε σε μια νέα αντίληψη της μπουτονιέρας. Τα πλευρικά προφίλ, από ανοδιωμένο αλουμίνιο

Διαβάστε περισσότερα

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου Συστήματα επικοινωνίας LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου www.boschsecrity.gr Αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας υψηλής ποιότητας Εκτεταμένο εύρος συχνοτήτων Ευρεία ανοίγματος Απλή

Διαβάστε περισσότερα

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide Divar Οδηγός εφαρµογών Bosch Divar application Divar Πολυχρηστική guide ψηφιακή συσκευή εγγραφής Bosch Divar Πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής Το Divar είναι η πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

A8-0188/298. Morten Løkkegaard Απαιτήσεις προσβασιμότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες COM(2015)0615 C8-0387/ /0278(COD)

A8-0188/298. Morten Løkkegaard Απαιτήσεις προσβασιμότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες COM(2015)0615 C8-0387/ /0278(COD) 7.9.2017 A8-0188/298 298 Παράρτημα I Ενότητα IV Μέρος A Υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων και σχετικός τερματικός εξοπλισμός καταναλωτών με προηγμένη υπολογιστική ικανότητα Υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN multimedia

Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN multimedia Συστήματα επικοινωνίας Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN mltimedia Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN mltimedia www.boschsecrity.gr Αυτόματος εντοπισμός συσκευών Έλεγχος έως 750 συσκευών πολυμέσων Λύση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

LBC 14x0/x0 MK Ρυθμιστές έντασης ήχου και LBC 1430/10 Επιλογέας προγράμματος

LBC 14x0/x0 MK Ρυθμιστές έντασης ήχου και LBC 1430/10 Επιλογέας προγράμματος Συστήματα επικοινωνίας LBC 14x0/x0 MK Ρυθμιστές έντασης ήχου και LBC 1430/10 Επιλογέας προγράμματος LBC 14x0/x0 MK Ρυθμιστές έντασης ήχου και LBC 1430/10 Επιλογέας προγράμματος www.boschsecrity.gr Εκδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία.

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. Απόλυτη προστασία με τη Διπλή οπτική τεχνολογία Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. 2 Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση για κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα