ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"

Transcript

1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΟΥΛΙΑ : ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ : ΚΑΤΙΝΑ : ΛΑΛΟΥΚΑ, ΑΡΓΟΣ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝ. : 27/02/1991 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝ. : ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΚΙΝΗΤΟ : ΟΙΚΟΓ./ΑΚΗ ΚΑΤ. : bettydrou@hotmail.com : ΑΓΑΜΗ ΣΠΟΥΔΕΣ 2008: Εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό τμήμα της Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 2012: Αποφοίτηση με γενικό βαθμό πτυχίου «λίαν καλώς». 2008: Αποφοίτηση από το Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας με γενικό βαθμό 17,9. ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Από 31 Οκτωβρίου 2012 κατέχω άδεια εξασκήσεις επαγγέλματος ως ΠΕ νοσηλεύτριας.

2 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Ιανουάριος 2009: 1 ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής με θέμα: «οι σύγχρονες προκλήσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην Αθήνα και διοργανώθηκε από την Ελληνική Ένωση Γενικής Ιατρικής. 21 Μαρτίου 2009: 4 η Νοσηλευτική Ημερίδα με θέμα: «Νοσοκομειακές λοιμώξεις και νοσηλευτικό προσωπικό» που πραγματοποιήθηκε από το Κωνσταντοπούλειο Γ.Ν.Ν.Ιωνίας. 5-9 Μαΐου 2009: 35 ο ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών Μαΐου 2009: 5 th BREAST SYMPOSIUM, New European Surgical Academy (NESA) Congress 2009 που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου και διοργανώθηκε από το European Accreditation Council for Continual Medical Education Μαΐου 2009: 11 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία. 11 Δεκέμβριου 2009: 1 η Θεραπευτική και Νοσηλευτική Παιδιατρική Ημερίδα με θέμα: «Εξελίξεις και προοπτικές στην υγεία του παιδιού», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την πανεπιστημιακή παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Π. και Α. Κυριακού» Απριλίου 2010: 9 ο Πανελλήνιο Συνέδριο φοιτητών Νοσηλευτικής με θέμα: «Νοσηλευτική: Νέοι Ορίζοντες και Γνώσεις στην Υπηρεσία της Φροντίδας του Ανθρώπου», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Αθήνα. 30 Σεπτεμβρίου- 2 Οκτώβριου 2010: 1 ο Επιστημονικό Νοσηλευτικό Συνέδριο Ιδιωτικού Τομέα Υγείας με θέμα: «Οι Νοσηλευτές Πρωτοπόροι στην Ασφάλεια των Ασθενών. Το JCL στην Ελληνική Πραγματικότητα», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α και Β ΤΕΙ Αθηνών- τμήματος Νοσηλευτικής, Νομαρχίας, Δήμου Αθηναίων και Δήμου Αμαρουσίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό κέντρο Αθηνών Μαρτίου 2011: 4 ο Πανελλήνιο και 3 ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο της Ε.Ν.Ε., που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

3 10 Μαρτίου 2011: Κλινικό φροντιστήριο με θέμα: «Αντικειμενική εξέταση ασθενούς από νοσηλευτές στο σπίτι» που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στα πλαίσια του προαναφερθέντος Συνεδρίου (9-12 Μαρτίου 2011) στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 11 Μαρτίου 2011: Βιωματικό Εργαστήριο Παιγνιοθεραπείας με θέμα: «Το ταξίδι των συναισθημάτων», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προαναφερθέντος Συνεδρίου (9-12 Μαρτίου 2011) από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης. 3 Απριλίου 2011: 1 η Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: «Πτώσεις και Επεισόδια Απώλειας Συνείδησης», που διοργανώθηκε στη Νοσηλευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Απριλίου 2011: 10 ο Πανελλήνιο Συνέδριο φοιτητών Νοσηλευτικής με θέμα: «Η σύγχρονη διαγνωστική και θεραπευτική νοσηλευτική προσέγγιση του ασθενούς», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο τμήμα Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και με την έγκριση του ΕΟΦ Μαΐου 2011: 2 ο Πανελλήνιο και 1 ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στη Ρόδο Νοεμβρίου 2011: 4 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελέγχου Λοιμώξεων που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου από την Ελληνική Εταιρεία Ελέγχου Λοιμώξεων Νοεμβρίου 2011: 14 ο Θεματικό Συνέδριο με θέμα: «Εντατική Θεραπεία και Επείγουσα ιατρική: Πνευμονικό Οίδημα», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Νοσηλείας Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Μαΐου 2012: 39 ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο του ΕΣΝΕ που πραγματοποιήθηκε στο πολυχώρο Τσαλαπάτα, «Palaia» στο Βόλο από τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Νοσηλευτικής ΤΕΙ Αθηνών Μαΐου 2011: 11 ο Πανελλήνιο Συνέδριο φοιτητών Νοσηλευτικής με θέμα: «Φροντίδα του ανθρώπου, πράξη σπουδαία και τέλεια», που πραγματοποιήθηκε στο τμήμα Νοσηλευτικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου

4 Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. 8-9 Ιουνίου 2012: 1 ο Πανελλήνιο Λεμφολογικό Συνέδριο, Κλινικά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στο πλαίσιο του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Αττικό Ιανουάριου 2016: Εκπαιδευτική διημερίδα προκλήσεις στη χειρουργική της αορτής που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Αρεταίειο. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Φεβρουαρίου 2010: 3 ο Νοσηλευτικό Συνέδριο Ενόπλων δυνάμεων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Royal Olympic. - Θέμα διάλεξης: «Η χρήση της τηλεϊατρικής στην κατ οίκον νοσηλεία» Απριλίου 2010: 9 ο Πανελλήνιο Συνέδριο φοιτητών Νοσηλευτικής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. - Θέμα διάλεξης: «Η επανένταξη ατόμων με κινητικές αναπηρίες στο κοινωνικό σύνολο» και «κατ οίκον νοσηλεία και τηλεϊατρική» Απριλίου 2011: 10 ο Πανελλήνιο Συνέδριο φοιτητών Νοσηλευτικής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. - Θέμα διάλεξης: «Η πρόσφορα των οργάνων και η σημασία τους στις μεταμοσχεύσεις» Μαΐου 2012: 39 ο Πανελλήνιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο. - Βραβείο Καλύτερης Εργασίας Φοιτητών για την εργασία με θέμα: «Στάση και γνώση των φοιτητών Νοσηλευτικής απέναντι στη Δωρεά και Μεταμόσχευση Ιστών και Οργάνων» Μαΐου 2012: 11 ο Πανελλήνιο Συνέδριο φοιτητών Νοσηλευτικής με θέμα: «Φροντίδα του ανθρώπου, πράξη σπουδαία και τέλεια», που πραγματοποιήθηκε στο τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5 - Θέμα διάλεξης: «Στάση και γνώση φοιτητών Νοσηλευτικής απέναντι στη Δωρεά και Μεταμόσχευση Ιστών και Οργάνων». ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Απρίλιος-Ιούνιος 2013: 52 ο τόμος και 2 ο τεύχος Τριμηνιαίου Περιοδικού Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος, Νοσηλευτική, Τρ. Τσαβδάρογλου, Χρ. Παλαιολούγκα, Π. Δρούλια, Α. Τσαβδάρογλου, Ν. Φώτιος, Η. Μπροκαλάκη, με θέμα: «Στάση και γνώση φοιτητών Νοσηλευτικής απέναντι στη Δωρεά και Μεταμόσχευση Ιστών και Οργάνων». ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ιανουάριος 2012: Παρακολούθηση του προγράμματος εκπαίδευσης με θέμα: «Επείγουσες καταστάσεις. Αρχική εκτίμηση - αντιμετώπιση». ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ - Εθελοντική εργασία στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου από Αύγουστο 2012 μέχρι Ιανουάριο Εθελοντική εργασία στον τομέα ψυχικής υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδος από 27 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι 31 Μαΐου Σύμβαση μέσω ΕΣΠΑ ως γραμματειακή υποστήριξη σε ιατρείο από 4 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι 3 Ιουνίου Εργασία με πεντάμηνη σύμβαση στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αρεταίειο από 4 Ιανουαρίου 2016 έως και σήμερα.

6 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Αγγλικά: Certificate of Competency in English at the University of Michigan, Level B2. ΓΝΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση στα μαθήματα: 1 ο εξάμηνο: «Εισαγωγή στην πληροφορική». 2 ο εξάμηνο: «Πληροφορική της υγείας». 4 ο εξάμηνο: «Πληροφοριακά συστήματα νοσοκομείων». 5 ο εξάμηνο: «Βιοϊατρική πληροφορική και τεχνολογία». ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Δράσεις εθελοντισμού με αντικείμενο την κοινωνική πρόνοια, την καθαριότητα και το περιβάλλον. Ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων. Ενασχόληση με τον κινηματογράφο, το θέατρο, τον αθλητισμό Συστάσεις διαθέσιμες εφόσον ζητηθούν.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24 Ν. ΨΥΧΙΚΟ Τ.Κ 15451 ΣΠΟΥΔΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24 Ν. ΨΥΧΙΚΟ Τ.Κ 15451 ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΡΕΛΛΑ ΗΜΕΡ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ 13-09-68 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24 Ν. ΨΥΧΙΚΟ Τ.Κ 15451 ΤΗΛ. 210-6754855 6977610907 ΣΠΟΥΔΕΣ 1992 Πτυχίο ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1996 Πιστοποιητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 49, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Ε-ΜΑΙL:

ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 49, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Ε-ΜΑΙL: ΒΙΟΡΓΑΦΙΚΟ ΟΝΟΜΑ: ΕΡΜΙΟΝΗ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΛΑΣΚΑ ΗΜΕΡ. ΓΕΝ. 23-12-1961 ΤΗΛ. 210 9634522, 6979675187 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 49, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Ε-ΜΑΙL: erpalka@windowslive.com ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ: 1. Πτυχίο Μαιευτικής :

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ BLS/AED PROVIDER COURSE, Διοργάνωση: European resuscitation council, 21 Ιουνίου 2015, (Ιωάννινα)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ BLS/AED PROVIDER COURSE, Διοργάνωση: European resuscitation council, 21 Ιουνίου 2015, (Ιωάννινα) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικές πληροφορίες Επικοινωνία Όνομα : Ασημίνα Επώνυμο : Κοκκοτή Ημ/νία γέννησης : 21/07/1992 Διεύθυνση : Μυτιλήνης 27, Μαρούσι Αθηνας E-mail : mina19921@windowslive.com Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυµο: Όνοµα: Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση: ΣΠΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΩΚΑΣ ή ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

2ο Εξάμηνο. ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-9πμ

2ο Εξάμηνο. ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-9πμ 2ο Εξάμηνο ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-9πμ ΒΑΣΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ/ ΒΑΣΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι Θ ΑΙΘΟΥΣΑ Ι1 8:30-11:30 Αναπλ. Καθ. Ζυγά Σ. Διδάσκων με ΠΔ 407/80 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ (2013-2014, 2014-2015,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Ομιλίες Δρ. Α. Μελιδώνη: «ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΝΟΣΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ Συνέδριο Καρδιολογικού Τμήματος Τζανείου. Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 30/08/2017 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. 9:00-11:00 ΑΜΦ Αναπλ Καθ. Τσιρώνη Μ.

Τετάρτη 30/08/2017 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. 9:00-11:00 ΑΜΦ Αναπλ Καθ. Τσιρώνη Μ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016-17 Δευτέρα 28/08/2017 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ Σ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τρίτη 29/08/2017 Τετάρτη 30/08/2017 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Πέμπτη 31/08/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Βαθμός Απολυτηρίου 13,7/10. Πτυχίο Βοηθών Βρεφοκόμων- Παιδοκόμων Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Βαθμός Απολυτηρίου 13,7/10. Πτυχίο Βοηθών Βρεφοκόμων- Παιδοκόμων Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης [ΓΚΕΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ] 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Επίθετο: Γκέσου Όνομα: Αγγελική Όνομα Πατρός: Αναστάσιος Όνομα Μητρός: Σουλτάνα Διεύθυνση Κατοικίας: Αίμου 4 Κοζάνη Τηλέφωνο οικίας : 2461040847

Διαβάστε περισσότερα

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική Βιογραφικό σημείωμα Προσωπικές πληροφορίες Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Μιχαήλ Άγγελος Άλμπαν MD Αμυγδαλέας 13 Άνοιξη Τηλέφωνο 6947292937, 2108143446 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο albanmihalis@hotmail.com Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 18/1/2017. Παρασκευή 20/1/2017 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ / ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ / ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι ΑΜΦ, ΝΚ1 Κα Τσιρώνη

Τετάρτη 18/1/2017. Παρασκευή 20/1/2017 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ / ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ / ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι ΑΜΦ, ΝΚ1 Κα Τσιρώνη Δευτέρα 16/1/2017 17/1/2017 18/1/2017 19/1/2017 Παρασκευή 20/1/2017 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ / ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ / ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι Κα Τσιρώνη ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΙΙ κ. Κολοβός ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ / ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΚΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ. Ιατρού Παθολόγου με μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη

ΜΕΓΑΚΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ. Ιατρού Παθολόγου με μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη ΜΕΓΑΚΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ Ιατρού Παθολόγου με μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη 1 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Μεγακλής Αρβανίτης ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ: Πέτρος ΜΗΤΡΟΝΥΜΟ: Πολυξένη ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: 24-11-1960 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ (Σύνολο: 47 Ομιλίες)

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ (Σύνολο: 47 Ομιλίες) ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ (Σύνολο: 47 Ομιλίες) 1. «ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» 7ο Σεμινάριο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων «Στρατηγικές στον Σ.Δ. 2008»

Διαβάστε περισσότερα

BIOΓPAΦIKO ΣΗΜΕΙΩΜΑ ~ 1 ~ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

BIOΓPAΦIKO ΣΗΜΕΙΩΜΑ ~ 1 ~ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ BIOΓPAΦIKO ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα: Βασίλειος Επώνυμο: Νακούλας Ημ/νία γέννησης: 04/10/1973 Τόπος γέννησης: Λάρισα e-mail: nakulasb@yahoo.gr Στρατιωτικές υποχρεώσεις: Εκπληρωμένες ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη 25/5/2017. Τρίτη 23/5/2017. Δευτέρα 22/5/2017. Τετάρτη 24/5/217. Παρασκευή 26/5/2017

Πέμπτη 25/5/2017. Τρίτη 23/5/2017. Δευτέρα 22/5/2017. Τετάρτη 24/5/217. Παρασκευή 26/5/2017 Δευτέρα 22/5/2017 23/5/2017 24/5/217 25/5/2017 Παρασκευή 26/5/2017 ΒΑΣΙΚΗ ΙΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ- ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ-

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11A ΑΜΦ, ΝΚ1, ΝΚ2 Επικ. Καθ. Πανουτσόπουλος Γ.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11A ΑΜΦ, ΝΚ1, ΝΚ2 Επικ. Καθ. Πανουτσόπουλος Γ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 (ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τις ομάδες των μαθημάτων) ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 03.09.2018 04.09.2018. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 (ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τις ομάδες των μαθημάτων) ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.06 19.06 20.06 21.06 22.06 08.30-10.30

Διαβάστε περισσότερα

1 η Ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2017 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΘΑΛΕΙΑ

1 η Ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2017 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΘΑΛΕΙΑ 14:30 15:00 15:00 15:30 15:30 16:00 16:00 16:30 16:30 17:00 17:00 17:30 17:30 18:00 18:00 18:30 1 η Ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2017 ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΘΑΛΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (7)

Διαβάστε περισσότερα

Διονύσιος Ι. Παρίδης Ορθοπαιδικός Χειρουργός ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διονύσιος Ι. Παρίδης Ορθοπαιδικός Χειρουργός ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1 Διονύσιος Ι. Παρίδης Ορθοπαιδικός Χειρουργός ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 2 Προσωπικά Στοιχεία Όνομα : Διονύσιος Επίθετο : Παρίδης Όνομα πατρός : Ιωάννης Ημερομηνία γέννησης : Μάιος 3, 1971 Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξεταστικής Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015

Πρόγραμμα Εξεταστικής Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015 Πρόγραμμα Εξεταστικής Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-6-2015 ΤΡΙΤΗ 9-6-2015 ΤΕΤΑΡΤΗ 10-6-2015 ΠΕΜΠΤΗ 11-6-2015 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-6-2015 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ (Β ΕΞΑΜ) 11:00-13:00 ΑΜΦ, ΝΚ1

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Μαρία Μαυροπούλου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ /

Βιογραφικό Σημείωμα Μαρία Μαυροπούλου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 27 Δεκεμβρίου 1985 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κέρκυρα Φελίξ Λαμές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 117 Α ΕΛΕΥΣΙΝΑ 213-0291616, 6942440449 : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο machairag@yahoo.gr Εκπαίδευση και κατάρτιση 2003-2007

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «Σύγχρονες τάσεις για τη Φυσικοθεραπεία στη ΜΕΘ»

ΗΜΕΡΙΔΑ: «Σύγχρονες τάσεις για τη Φυσικοθεραπεία στη ΜΕΘ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Σύγχρονες τάσεις για τη Φυσικοθεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα. Αλεξάνδρου Σταύρου 15 Α Xαριλαου, Θεσ/νίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: , Ηλεκτρ. Ταχυδρομείο:

Βιογραφικό Σημείωμα. Αλεξάνδρου Σταύρου 15 Α Xαριλαου, Θεσ/νίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: , Ηλεκτρ. Ταχυδρομείο: Βιογραφικό Σημείωμα Ονοματεπώνυμο: Αγγελική Κριθαργιώτη Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Σταύρου 15 Α Xαριλαου, Θεσ/νίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: 6977135529,6971952448 Ηλεκτρ. Ταχυδρομείο: akritharioti@gmail.com Ημερ. Γέννησης:

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Μανούσος Μ. Κωνσταντουλάκης ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 23 Ιουνίου 1965 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Αθήνα ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Κάλβου 24, Π. Ψυχικό 15452 Αθήνα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα Europass

Βιογραφικό σημείωμα Europass Βιογραφικό σημείωμα Europass Προσωπικές πληροφορίες πώνυμο (-α) / Όνομα (-τα) Διεύθυνση (-εις) ΨΑΡΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 19, ΑΘΗΝΑ, 17121 Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλέφωνο (-α) 2109329890, 6948595973 Διεύθυνση E-mail mpsarrakou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο. Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων ιαβητικού Ποδιού 6-8. Φεβρουαρίου 2014. Royal Olympic Hotel. Αθήνα. Α Ανακοίνωση

Πανελλήνιο Συνέδριο. Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων ιαβητικού Ποδιού 6-8. Φεβρουαρίου 2014. Royal Olympic Hotel. Αθήνα. Α Ανακοίνωση o Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων ιαβητικού Ποδιού Με διεθνή συµµετοχή 6-8 Φεβρουαρίου 2014 Royal Olympic Hotel Αθήνα Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός Η Εταιρία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ Α) Ελληνικά 1. 1 ο Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Λοιμώξεων Π.Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», 11-13 Οκτωβρίου 1991 2. 2 ο Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 02.09.2018 03.09.2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 04.09.2018 05.09.2018 06.09.2018 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ (ΥΠ16314) ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ (ΥΠ008) Αν. Καθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ετος.Γέννησης 1963 Οικογενειακή Κατάσταση Έγγαμος με τρία παιδιά

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ετος.Γέννησης 1963 Οικογενειακή Κατάσταση Έγγαμος με τρία παιδιά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυμο Όνομα Παναγιωτακης Μιχαήλ Ετος.Γέννησης 1963 Οικογενειακή Κατάσταση Έγγαμος με τρία παιδιά Επαγγελματική απασχόληση Γραμματέας ΤΕΙ Κρήτης Διεύθυνση Κατοικίας Σμπώκου 35 Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 1970-1976 : Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου Ν. Πέλλας 1976-1979 : Γ Γυμνάσιο Θηλέων Ν. Θεσσαλονίκης 1979-1982 : 1 ο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΝΟΜΑ : ΣΑΛΩΜΗ ΕΠΩΝΥΜΟ : ΡΩΜΑΝΟΥ Ον. ΜΗΤΡΟΣ : ΑΝΤΩΝΙΑ Ον. ΠΑΤΡΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 31.08.1964 ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα Europass ΨΑΡΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ. Προσωπικές πληροφορίες. 17121 N. ΑΘΗΝΑ, (Ν.ΣΜΥΡΝΗ, Ελλάδα) mpsarrakou@gmail.com. Ελληνική.

Βιογραφικό σημείωμα Europass ΨΑΡΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ. Προσωπικές πληροφορίες. 17121 N. ΑΘΗΝΑ, (Ν.ΣΜΥΡΝΗ, Ελλάδα) mpsarrakou@gmail.com. Ελληνική. Βιογραφικό σημείωμα Europass Προσωπικές πληροφορίες Επώνυμο (-α) / Όνομα (-τα) Διεύθυνση (-εις) ΘΡΑΚΗΣ 19, 17121 N. ΑΘΗΝΑ, (Ν.ΣΜΥΡΝΗ, Ελλάδα) Διεύθυνση (-εις) ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Τηλέφωνο (-α) 2109329890

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ -ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2017 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής Μαθημάτων Σεπτεμβρίου Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015

Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής Μαθημάτων Σεπτεμβρίου Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ 11:00 13:00 ΑΜΦ, ΝΚ1 *Βιολογία του Κυττάρου Βιοχημεία ΙΙ *Βιολογία Βιοχημεία ΙΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ 13:00 15:00 ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ *Βιολογία του Κυττάρου Βιοχημεία ΙΙ *Βιολογία

Διαβάστε περισσότερα

4. Ημερίδα για τα ΤΕΠ (οργάνωση τμημάτων επειγόντων περιστατικών) 8/6/2002 Πιστοποίηση παρακολούθησης

4. Ημερίδα για τα ΤΕΠ (οργάνωση τμημάτων επειγόντων περιστατικών) 8/6/2002 Πιστοποίηση παρακολούθησης 1. Ελληνική διαβητολογική εταιρία 29/3-1/4/2001 2. 14ο Πανελλήνιο συνέδριο γενικής ιατρικής 8-12/5/2002 Βεβαίωση παρακολούθησης 3. 28ο Πανελλήνιο ιατρικό συνέδριο 21-25/5/2002 Βεβαίωση παρακολούθησης 4.

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα Έχει κάνει τις ακόλουθες παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο του Λαϊκού Νοσοκομείου:

Βιογραφικό σημείωμα Έχει κάνει τις ακόλουθες παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο του Λαϊκού Νοσοκομείου: Η ιατρός Μαρία Μπαλογιάννη γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1977. Έλαβε το απολυτήριο λυκείου με «Άριστα» από το τρίτο Λύκειο Καρδίτσης το 1995 και το ίδιο έτος εισήχθη μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων στην Ιατρική

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KOUROS, 25-26/9/2015

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KOUROS, 25-26/9/2015 4 η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ 2 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ Γ.Ν ΔΡΑΜΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KOUROS, 25-26/9/2015 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ: Αθανασιάδου Ευανθία ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλ +Φαξ : 210-7232928 Κινητό :6944 355019

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλ +Φαξ : 210-7232928 Κινητό :6944 355019 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Σουλτάνα Βλαδένη Τόπος γεννήσεως: Σιδηρόκαστρο Σερρών Ημερομηνία. Γεννήσεως.: 21 Απριλίου Δ/νση ιατρείου: Αντήνορος 7 Κολωνάκι Τ.Κ 11634 Αθήνα Τηλ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΙΛ Απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος οικονομία και κοινωνία των χωρών BRICS του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, βελτιώνω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ. nikpe.m@windowslive.com

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ. nikpe.m@windowslive.com E U R O P E A N C U R R I C U L U M V I T A E F O R M A T ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ E-mail nikpe.m@windowslive.com Υπηκοότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ημερομηνίες (από έως)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ευάγγελος Κελεσίδης Δάσκαλος (ΠΕ70) Έτος γέννησης 1963 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Αλεξανδρείας 68 546 45 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 851 117 (οικ), 6947838389

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κατά τη διάρκεια 2008-2013 (Α εξάμηνο) η ΣΥΜΒΟΛΗ ανέλαβε την διοργάνωση 12 ημερίδων στις οποίες συμμετείχαν κατά μέσο όρο 150-200 άτομα 2008 Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΙΛ Απόφοιτη τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, βελτιώνω την εργασιακή μου εμπειρία δουλεύοντας στη γραμματειακή υποστήριξη του Πανελλήνιου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Υ.), Έτος 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Υ.), Έτος 2015 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Υ.), Έτος 2015 ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α/Α ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Υ.) ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΟΦ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΛΗ ΑΣΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτώβριος Ιανουάριο 2008: Κλινική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομίο Λαμίας,

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτώβριος Ιανουάριο 2008: Κλινική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομίο Λαμίας, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ PHYSIOMANUALCENTER ΜΑΡΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ 6 ΝΕΑ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΘΗΝΩΝ, 11524 ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6945496998, 2114032880 E-mail: dsoukos@hotmail.com info@physiomanualcenter.gr ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το μέλλον στην αντιμετώπιση των Σπανίων Παθήσεων

Το μέλλον στην αντιμετώπιση των Σπανίων Παθήσεων Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ημερίδα Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων Το μέλλον στην αντιμετώπιση των Σπανίων Παθήσεων Είσοδος ελεύθερη Αίθουσα Athens View 09:30 - Divani Caravel 16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ονοματεπώνυμο: Αγγελίνα Παρασκευοπούλου. Σπουδές: 8/2007: Διορισμός στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ονοματεπώνυμο: Αγγελίνα Παρασκευοπούλου. Σπουδές: 8/2007: Διορισμός στο Πρωτοδικείο Αθηνών. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αγγελίνα Π. Παρασκευοπούλου Ορφανίδου 24- Αθήνα (Α. Πατήσια), Τ.Κ. 111 41 Τηλ/fax: 0030-210-3212238 e-mail: angelinapar@yahoo.gr ----------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού 5-7. Α Ανακοίνωση. Φεβρουαρίου 2016 Athenaeum Intercontinental Αθήνα.

Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού 5-7. Α Ανακοίνωση. Φεβρουαρίου 2016 Athenaeum Intercontinental Αθήνα. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας 5o 5-7 Φεβρουαρίου Athenaeum Intercontinental Αθήνα Oργάνωση - Γραμματεία: free spιrιt Getting you there! Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός Η Εταιρία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος 2016-17 Η σειρά εμφάνισης των ονομάτων γίνεται με βάση τον αριθμό μητρώου (αύξουσα σειρά). Πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις και τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ Αθήνα Γραφεία της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας 3 Οκτωβρίου 2009 10.00-10.30 Ενδοκρινολογικό Τµήµα Νοσοκοµείο «Μεταξά» 10:30-11.00 Ενδοκρινολογικό Τµήµα Β

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια Αικατερίνη Σκαπέτη Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Μυκηνών 19, Καλλιθέα Ημερομηνία Γέννησης: 05/05/1986 Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμη Τόπος Γέννησης: Αθήνα Τηλέφωνο: 2130345556-6947597995 Εκπαίδευση Master

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1ο Εξάμηνο ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-9πμ 9-10πμ ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ) Θ (ΑΜΦ) BIOXHMEIA ΒΙΟΛΟΓΙΑ/ ΒΙΟΛΟΓΙΑ (2012-13, 2013-14, 2014-15, 2015-16) Θ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 1983-1986. Γυμνασιακές στην Ελασσόνα και στη Λάρισα. 1986-1989. Λυκειακές σπουδές στη Λάρισα. Οκτώβριος 1990. Εγγραφή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Δικτύου Επικοινωνίας Αποφοίτων

Δημιουργία Δικτύου Επικοινωνίας Αποφοίτων Δημιουργία Δικτύου Επικοινωνίας Το Δίκτυο Επικοινωνίας δημιουργήθηκε το 2012, μετά από προτροπή της Προέδρου και Καθηγήτριας του Τμήματος κας Άλκηστις Κοντογιάννη, η οποία είναι και Επιστημονική Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Α. Δημητριάδου. Εκπαίδευση. Μετεκπαίδευση. Κιλκίς & Τραπεζούντος 1, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη επικοινωνία: /

Μαρία Α. Δημητριάδου. Εκπαίδευση. Μετεκπαίδευση. Κιλκίς & Τραπεζούντος 1, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη επικοινωνία: / Μαρία Α. Δημητριάδου Κιλκίς & Τραπεζούντος 1, Πολύκαστρο Κιλκίς ιστοσελίδα: www.psychotherapyworks.gr Θεμιστοκλή Σοφούλη 60, αλληλογραφία: mariadimitpsy@gmail.com Καλαμαριά Θεσσαλονίκη επικοινωνία: 2343

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο: Μπρισίμης Ευάγγελος. Πατρώνυμο: Απόστολος. Διεύθυνση: Πατρόκλου 2, Τρίκαλα, Τ.Κ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο: Μπρισίμης Ευάγγελος. Πατρώνυμο: Απόστολος. Διεύθυνση: Πατρόκλου 2, Τρίκαλα, Τ.Κ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο: Μπρισίμης Ευάγγελος Πατρώνυμο: Απόστολος Διεύθυνση: Πατρόκλου 2, Τρίκαλα, Τ.Κ.42100 Τηλέφωνο: 6974952580 Email: ebrisimis@pe.uth.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Π Α Θ Η Σ Ε Ω Ν Δ Ι Α Β Η Τ Ι Κ Ο Υ Π Ο Δ Ι Ο Υ. µε διεθνή συµµετοχή

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Π Α Θ Η Σ Ε Ω Ν Δ Ι Α Β Η Τ Ι Κ Ο Υ Π Ο Δ Ι Ο Υ. µε διεθνή συµµετοχή Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Π Α Θ Η Σ Ε Ω Ν Δ Ι Α Β Η Τ Ι Κ Ο Υ Π Ο Δ Ι Ο Υ Πανελλήνιο Συμπόσιο µε διεθνή συµµετοχή 21-23 Φεβρουαρίου 2013 Ξενοδοχείο «THE MET» Θεσσαλονίκη Διοργάνωση Εταιρία Μελέτης Παθήσεων

Διαβάστε περισσότερα

19 ο Ενημερωτικό Δελτίο

19 ο Ενημερωτικό Δελτίο Τμήμα Καρδιoαγγειακής & Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης Π.Σ.Φ. 19 ο Ενημερωτικό Δελτίο Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος 2019 Η ΣΕ ΕΤΚΑΦΑ ΠΣΦ εύχεται το αναστάσιμο μήνυμα ελπίδας και δύναμης του κυρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟ: Παπαβραμοπούλου ΟΝΟΜΑ: Ζωΐτσα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Έγγαμη ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 29/06/1984 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΙΑΣ: Νικολάου Βέτσου 6, Πάτρα ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚ O ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚ O ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚ O ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: Βλάσση ΟΝΟΜΑ: Σταυρούλα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ E-MAIL: stvlassi@gmail.com ΠΟΛΗ: Αθήνα ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6986743257 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Φεβρουάριος 2018:

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτριος Γ. Κόκκορος

Δημήτριος Γ. Κόκκορος Βιογραφικό Σημείωμα Δημήτριος Γ. Κόκκορος Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ημερ. Γέννησης: Διεύθυνση : Τηλ. επικ: e-mail: 12 Σεπτεμβρίου 1980, Ιωάννινα Βασ. Λάκωνος αρ. 5, ΤΚ 11524 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ Σ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Ενημερώνονται οι φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής ότι η αντιστοίχιση των μαθημάτων του τρέχοντος προγράμματος με το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ Σ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017-18 ΔΕΥΤΕΡΑ 29.01.2018 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ Σ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ Σ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΒΑΣΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Προσωπικές πληροφορίες Οικογενειακή κατάσταση: Τόπος γέννησης: Έγγαμη Πάτρα e-mail: oresdana@yahoo.gr Σπουδές 2017 2018 Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεταπτυχιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Εγγραφή Δωρεάν 2-3 Οκτωβρίου 2019 ΑΘΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL, ΑΙΘΟΥΣΑ HORIZON ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 Τετάρτη 02 Oκτωβρίου 2019 09.00 10.30 ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο. Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων ιαβητικού Ποδιού 6-8. Φεβρουαρίου Royal Olympic Hotel. Αθήνα. Mέσα Προβολής

Πανελλήνιο Συνέδριο. Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων ιαβητικού Ποδιού 6-8. Φεβρουαρίου Royal Olympic Hotel. Αθήνα. Mέσα Προβολής o Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων ιαβητικού Ποδιού Με διεθνή συµµετοχή 6-8 Φεβρουαρίου 2014 Royal Olympic Hotel Αθήνα Mέσα Προβολής Χαιρετισμός Η Εταιρία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

1 ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ Σ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 0-04 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 0-04 4 5 ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Όνομα: Μαριάνθη. Επώνυμο: Ζερβάκη. Πατρώνυμο: Εμμανουήλ Ζερβάκης. Τόπος Γέννησης: Ιωάννινα. Χρονολογία Γέννησης: 25/6/1965

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Όνομα: Μαριάνθη. Επώνυμο: Ζερβάκη. Πατρώνυμο: Εμμανουήλ Ζερβάκης. Τόπος Γέννησης: Ιωάννινα. Χρονολογία Γέννησης: 25/6/1965 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Όνομα: Μαριάνθη Επώνυμο: Ζερβάκη Πατρώνυμο: Εμμανουήλ Ζερβάκης Τόπος Γέννησης: Ιωάννινα Χρονολογία Γέννησης: 25/6/1965 Διεύθυνση Κατοικίας: Ροδων 30, Πολύδροσο Τηλέφωνο Οικίας: 2155305227

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Θ Ρ Α Κ Η Σ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ 6 Ο χλμ AΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΜΑΚΡΗΣ 68100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Τ Μ Η ΜΑ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Η Σ Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α H E L L E N I C R

Διαβάστε περισσότερα

Η συµµετοχή είναι δωρεάν αλλά χρειάζεται εγγραφή. Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης και µόρια συνεχούς µετεκπαίδευσης.

Η συµµετοχή είναι δωρεάν αλλά χρειάζεται εγγραφή. Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης και µόρια συνεχούς µετεκπαίδευσης. Χαιρετισµός Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ογκολογική Μονάδα της Β Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών, σε συνεργασία µε την Ένωση Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδας, οργανώνει στις 12 Οκτωβρίου 2013, στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. Διδασκόμενα μαθήματα

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. Διδασκόμενα μαθήματα ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Διδασκόμενα μαθήματα Εκτός από τα μαθήματα Γενικής Παιδείας οι μαθητές της Β τάξης του ΕΠΑΛ διδάσκονται τα παρακάτω μαθήματα του Τομέα Υγείας Β ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ/ΕΒΔ Στοιχ. Ανατομίας-Φυσιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail Αθανασία- Παρασκευή Υπερηφάνου Άγαμη 03.05.1988 2109940653 & 6945139495 athanasia.yperifanou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Παιδοπνευμονολογική Εταιρεία ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Ξενοδοχείο Divani Caravel Aθήνα

Ελληνική Παιδοπνευμονολογική Εταιρεία ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Ξενοδοχείο Divani Caravel Aθήνα Ελληνική Παιδοπνευμονολογική Εταιρεία ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 20-22 Ξενοδοχείο Divani Caravel Aθήνα Μήνυμα Προέδρου Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι το 8 ο Πανελλήνιο Παιδοπνευμονολογικό

Διαβάστε περισσότερα

18 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

18 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ. α ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Υπεύθυνοι Σεμιναρίου: Μ. ΕΛΙΣΑΦ - Σ. ΠΑΠΠΑΣ - Α. ΑΛΑΒΕΡΑΣ 18 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Διαταραχές της οξεοβασικής ισορροπίας

Διαβάστε περισσότερα

18 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

18 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ. α ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Υπεύθυνοι Σεμιναρίου: Μ. ΕΛΙΣΑΦ - Σ. ΠΑΠΠΑΣ - Α. ΑΛΑΒΕΡΑΣ 18 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Διαταραχές της οξεοβασικής ισορροπίας

Διαβάστε περισσότερα

10ο. Ελέγχου Λοιμώξεων. Μέσα Προβολής. Ελληνικής Εταιρείας. Πανελλήνιο Συνέδριο. Αθήνα. Έλεγχος λοιμώξεων: διασφάλιση για το μέλλον.

10ο. Ελέγχου Λοιμώξεων. Μέσα Προβολής. Ελληνικής Εταιρείας. Πανελλήνιο Συνέδριο. Αθήνα. Έλεγχος λοιμώξεων: διασφάλιση για το μέλλον. 10ο Πανελλήνιο Ελληνικής Εταιρείας www.eeel.gr Ελέγχου Λοιμώξεων Η Ελληνική Εταιρεία Ελέγχου Λοιµώξεων (Ε.Ε.Ε.Λ.) είναι πιστοποιηµένη κατά ISO 9001/2008 από την TÜV Hellas/TÜV Nord 1-3 Νοεμβρίου 2017 Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018-19 ΔΕΥΤΕΡΑ 28.01.2018 ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΒΑΣΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ε ΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. 4 6 Δεκεμβρίου 2015. Αθήνα, Ξενοδοχείο «Royal Olympic»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ε ΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. 4 6 Δεκεμβρίου 2015. Αθήνα, Ξενοδοχείο «Royal Olympic» ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ε ΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 4 6 Δεκεμβρίου 2015 Αθήνα, Ξενοδοχείο «Royal Olympic» www.hesem.gr www.synedra.gr ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 08:00-09:00

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Βιογραφικό. Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Βιογραφικό. Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος Προσωπικά Στοιχεία: Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος Επαγγελματική Εμπειρία: Διοικητική εμπειρία σε θέση ευθύνης του Δημόσιου Τομέα, (χρόνια): 25+ Επαγγελματική πείρα: Από: 1988 Εώς:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : Αθανασιάδης Θεοφύλακτος ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ : Χρήστος ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : Ακράγαντα 2, 50100 Κοζάνη ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6976773990 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 31 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής Τμήμα Νοσηλευτικής

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής Τμήμα Νοσηλευτικής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής Τμήμα Νοσηλευτικής Ποιοί είμαστε. Η Σχολή Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

(Β) ΣΚΟΠΟΣ: Η εκπαίδευση των Νοσηλευτών σε θέματα Κλινικής Ογκολογίας. (Γ) ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας Εθνικού Συνδέσμου

(Β) ΣΚΟΠΟΣ: Η εκπαίδευση των Νοσηλευτών σε θέματα Κλινικής Ογκολογίας. (Γ) ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας Εθνικού Συνδέσμου (Α) ΤΙΤΛΟΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Σχολείο Ογκολογίας». (Β) ΣΚΟΠΟΣ: Η εκπαίδευση των Νοσηλευτών σε θέματα Κλινικής Ογκολογίας. (Γ) ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.ΚΙΟΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Διεύθυνση: Περιφερειακή Οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου, Άρτα. Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.ΚΙΟΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Διεύθυνση: Περιφερειακή Οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου, Άρτα. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.ΚΙΟΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Διεύθυνση: Περιφερειακή Οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου, Άρτα Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Σταθερό τηλέφωνο: 2681028520 Κινητό: 6979235075 E-mail: Eya.kioysh@gmail.com ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ & ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ & ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ & ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ WORKSHOP Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ναυαρίνου & Ρήγα Φεραίου Καλαμάτα Οργάνωση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WORKSHOP 09:30 10:15 Χαιρετισμοί Δραστηριότητες της ΕΕΑΙ Ευγένιος Κουμαντάκης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Λ. Αλεξάνδρας 196, Αθήνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας,

Διαβάστε περισσότερα

24-10-1985: Νοσηλευτική, Σχολή Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού. 03-04-2008: Ιατρικό Τμήμα Σχολή Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης

24-10-1985: Νοσηλευτική, Σχολή Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού. 03-04-2008: Ιατρικό Τμήμα Σχολή Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δρ. Ρουμπελάκη Μαρία roumb@staff.teicrete.gr Βασικό πτυχίο 24-10-1985: Νοσηλευτική, Σχολή Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδακτορικό 03-04-2008:

Διαβάστε περισσότερα

MA0551 ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

MA0551 ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ MA0551 ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ Συντετμημένος Τίτλος: Τίτλος Μαθήματος Πλήρης Τίτλος: Περιεγχειριτική Νοσηλευτική στη Μαιευτική Γυναικολογία Κωδικός Μαθήματος: MA0551 ΜΑ0552

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Παναγιώτης Μπαμίδης Επίκ. Καθηγητής Ιατρικής Πληροφορικής Ιατρικής Εκπαίδευσης Τριπλή αποστολή και ποικιλομορφία στην Ι.Σ.Α.Π.Θ. Εκπαίδευση Έρευνα Προσφορά φροντίδας υγείας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΕ Ε ΤΝΕΔΡΙΑ, ΤΜΠΟΙΑ, ΣΡΟΓΓΤΛΑ ΣΡΑΠΕΖΙΑ (ύνολο: 37 Ομιλίες )

ΟΜΙΛΙΕ Ε ΤΝΕΔΡΙΑ, ΤΜΠΟΙΑ, ΣΡΟΓΓΤΛΑ ΣΡΑΠΕΖΙΑ (ύνολο: 37 Ομιλίες ) ΟΜΙΛΙΕ Ε ΤΝΕΔΡΙΑ, ΤΜΠΟΙΑ, ΣΡΟΓΓΤΛΑ ΣΡΑΠΕΖΙΑ (ύνολο: 37 Ομιλίες ) 1. ΠΕΡΙΥΕΡΙΚΗ ΜΑΚΡΟΑΓΓΕΙΟΠΑΘΕΙΑ - ΑΕΕ Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα στην Ενδοκρινολογία και τον μεταβολισμό 20 22 Ιανουαρίου 2010, Αθήνα 2. ΑΚΦΑΡΨΔΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλµατος Ψυχολόγου (Αρ. Πρωτ.:17094)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλµατος Ψυχολόγου (Αρ. Πρωτ.:17094) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλµατος Ψυχολόγου (Αρ. Πρωτ.:17094) Όνοµα : Τσιαφούτη Δήµητρα Διεύθυνση : Ραιδεστού 35, Ηµ. Γέννησης : 18/05/1989 Τηλέφωνο : 6987896063 Ε-mail : d.tsiafouti@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Μετεκπαιδευτική Διημερίδα 2014. Παιδιάτρων Ανατoλικής Μακεδονίας & Θράκης. Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική

Μετεκπαιδευτική Διημερίδα 2014. Παιδιάτρων Ανατoλικής Μακεδονίας & Θράκης. Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική Μετεκπαιδευτική Διημερίδα 2014 Παιδιάτρων Ανατoλικής Μακεδονίας & Θράκης Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 Αμφιθέατρο Πανεπιστημιακού

Διαβάστε περισσότερα

«Σπάνιες Παθήσεις & Ορφανά Φάρμακα στην Καθημερινή Κλινική Πράξη»

«Σπάνιες Παθήσεις & Ορφανά Φάρμακα στην Καθημερινή Κλινική Πράξη» Κατεχάκη 36, 115 25 Ν. Ψυχικό Τηλ.: 210 6533770, 210 6516988, Fax: 210 6031594 website: www.eespof.gr, email: info@eespof.gr 1. ΡΟΔΟΣ 14 Σεπτεμβρίου 2013 Υπό την Αιγίδα σε διαδικασία έγκρισης: Ιατρικός

Διαβάστε περισσότερα

Νοσηλευτική Διημερίδα Αναπνευστικών Παθήσεων

Νοσηλευτική Διημερίδα Αναπνευστικών Παθήσεων Παιδιατρικός Τομέας Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος Ελληνική Παιδοπνευμονολογική Εταιρεία Νοσηλευτική Διημερίδα Αναπνευστικών Παθήσεων 16-17 Νοεμβρίου 2012 Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ι. ΜΕΣΣΗΝΗ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ι. ΜΕΣΣΗΝΗ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ι. ΜΕΣΣΗΝΗ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ e-mail:messini@med.uth.gr, pireaschristina@gmail.com ΥΠΟΜΝΗΜΑ Βιογραφικό σημείωμα Λάρισα, Νοέμβριος 2018 Μεσσήνη Ι. Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΜΑΡΚΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΜΑΡΚΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΜΑΡΚΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ 2007-2008 ΚΑΙ 2008-2009 Στις 2 Οκτωβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους διευθυντές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης (Γυμνάσιο και Λύκειο)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015

Πρόγραμμα Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015 2 ο Εξάμηνο Πρόγραμμα Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015 ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΙΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ 15.30-18.30 Θ ΑΙΘ. ΑΜΦ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.30-14.30 ΑΙΘ ΑΜΦ Ρόχας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Το Τµήµα Νοσηλευτικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών προκηρύσσει διαγωνισµό εισαγωγής/φοίτησης στο Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών που αποτελείται από στις Ειδικεύσεις:

Διαβάστε περισσότερα