Πρόγραμμα Παγκόσμιας Εκπαίδευσης Λυκείου Αγίου Ιωάννη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πρόγραμμα Παγκόσμιας Εκπαίδευσης Λυκείου Αγίου Ιωάννη"

Transcript

1 ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΕΜΕΣΟΣ Ρήνου 3061 Λεμεσός Κύπρος Τηλ. Γραμματείας: Τηλεομοιότυπο: Πρόγραμμα Παγκόσμιας Εκπαίδευσης Λυκείου Αγίου Ιωάννη Διαγωνισμός Logo για το Λύκειο Αγίου Ιωάννη και Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός λογοτύπου ανάμεσα σε όλα τα συμμετέχοντα σχολεία του προγράμματος. Στον ενδοσχολικό διαγωνισμό λογοτύπου του Λυκείου μας, συμμετείχαν πέραν των 10 μαθητών και παραδόθηκαν 8 λογότυπα τα οποία τίθενται προς ψήφιση (2 ψήφους ο καθένας) από τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus Plus με τίτλο: GEOPARKS - NATURAL AND CULTURAL HERITAGE THAT JOINS EUROPEAN STUDENTS AND TEACHERS, PL01-KA _5. Στη διαδικασία ψηφοφορίας δε θα συμμετέχει ένας μαθητής που έλαβε μέρος και στον διαγωνισμό του λογοτύπου άρα θα έχουμε στο τέλος 40 ψήφους (14 μαθητές και 6 καθηγητές επί δύο). Από την ψηφοφορία θα επιλεχτούν 2 λογότυπα που θα σταλούν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό του προγράμματος. Πριν να αποσταλούν τα λογότυπα στον διαγωνισμό θα γίνει προσπάθεια από την εκπαιδευτικό κα Μαρία Χατζημιχαήλ Πουλιάου, της ομάδας καθηγητών του προγράμματος, για βελτίωση των λογοτύπων. Οι μαθητές με τα δύο διακριθέντα λογότυπα θα μπορούν να συμμετέχουν στην τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στον Πεδουλά από το Σάββατο 19 μέχρι και τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου Αν τώρα διακριθεί κάποιο λογότυπο και στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, τότε ο μαθητής του οποίου ανήκει το λογότυπο θα μπορεί να πάει ένα ταξίδι με το πρόγραμμα είτε στην Ουγγαρία είτε στην Πολωνία ανάλογα με την τάξη που είναι και την έγκριση που θα μας δώσουν οι εταίροι μας. Σχήμα 1: Αριθμημένα λογότυπα που μπήκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας παρουσιάζονται στον Πίνακα 1.

2 Η ψηφοφορία έγινε διαδικτυακά στο Facebook από όλη την ομάδα του προγράμματος. Στον Πίνακα 1 φαίνονται οι δημιουργοί των λογοτύπων όπως επίσης και η σειρά κατάταξής τους με βάση την ψηφοφορία. Να αναφέρουμε ακόμα ότι υπήρχαν αρκετά λογότυπα που δεν μπήκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή προέρχονταν από τους ίδιους μαθητές και έγινε επιλογή ή άλλα που παραδόθηκαν εκπρόθεσμα. Το επόμενο σχήμα (σχήμα 2) παρουσιάζει τα λογότυπα που δεν έχουν μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας καθώς ήταν διπλά και τριπλά από τους ίδιους μαθητές. Πίνακας 1: Ψηφοφορία που έγινε στο Λύκειο Αγίου Ιωάννη για την επιλογή των δύο λογοτύπων που έχουν επιλεχτεί για να αποσταλούν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του προγράμματος. Από την ψηφοφορία καταλήξαμε στα αποτελέσματα που φαίνονται. Τα δύο λογότυπα που θα αποσταλούν στον ευρωπαικό διαγωνισμό είναι τα λογότυπα 5 και 7. Αριθμός logo Μαθητής/τρια (δημιουργός) Τμήμα Σειρά κατάταξης 1 Ιωάννου Άντρεα Α11 6 ο 2 Γεωργίου Χρήστος Α11 7 ο 3 Καυκαλίας Κωνσταντίνος Β32 8 ο 4 Γιαννάκη Αντρέας Β61 4 ο 5 Μιχαήλ Νεόβη Β11 2 ο 6 Σελαρίου Εβελίνα Β31 3 ο 7 Παπανεοκλέους Σεμπάστιαν Β32 1 ο 8 Θεοδώρου Αναστασία Β32 5 ο Σχήμα 2: Λογότυπα που δεν μπήκαν στη διαδικασία του διαγωνισμού επειδή ήταν διπλά και τριπλά από τους ίδιους μαθητές και έγινε επιλογή του καλύτερου για τον διαγωνισμό λογοτύπου του σχολείου.

3 Μπορούμε να δούμε μέσα από τις φωτογραφίες όλων των λογοτύπων ότι τα λογότυπα που έγιναν από τους μαθητές του Λυκείου Αγίου Ιωάννη, ήταν όλα πολύ ωραία και σαν ζωγραφιές τα περισσότερα από αυτά. Σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε αναδείχτηκαν σαν λογότυπα που θα εκπροσωπήσουν το σχολείο μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του προγράμματος τα λογότυπα του μαθητή Σεμπάστιαν Παπανεοκλέους της Β32 και της μαθήτριας Μιχαήλ Νεόβης του Β11. Τα λογότυπα που στάλθηκαν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό βελτιώθηκαν σε σχεδιαστικό πρόγραμμα από την εκπαιδευτικό φιλόλογο του σχολείου μας κα Μαρία Χατζημιχαήλ Πουλιάου και αφού συμφώνησαν και οι δημιουργοί τους στάλθηκαν στον διαγωνισμό του προγράμματος που διεξάχθηκε από τις 15 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου του Τα λογότυπα στην τελική τους μορφή που στάλθηκαν τον διαγωνισμό του προγράμματος παρουσιάζονται στο σχήμα 3. Στους μαθητές δημιουργούς των λογοτύπων (Μιχαήλ Νεόβη και Παπανεοκλέους Σεμπάστιαν) δόθηκε η ευκαιρία να λάβουν μέρος στο τριήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στον Πεδουλά από τις 19 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2019, γνωρίζοντας έτσι καλύτερα με δραστηριότητες το Γεωπάρκο Τροόδους, τους Γεώτοπους του Γεωπάρκου αλλά και τα ορυκτά της περιοχής Τροόδους. Σχήμα 3: Τα λογότυπα των μαθητών που διακρίθηκαν μετά από κάποιες διορθώσεις και παρεμβάσεις που στάλθηκαν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό λογοτύπου του προγράμματος. Το πρώτο λογότυπο ανήκει στον μαθητή Παπανεοκλέους Σεμπάστιαν του Β31 και το δεύτερο της μαθήτριας Μιχαήλ Νεόβης του Β11. Ταυτόχρονα με τη δική μας αποστολή των λογοτύπων, μας στάλθηκαν από τη συντονίστρια του προγράμματος την κα Magdalena Szewczyk από την Πολωνία τα δέκα λογότυπα που θα έπρεπε να τεθούν υπό ψηφοφορία μεταξύ της ομάδας των μαθητών του προγράμματος της Κύπρου. Τα δέκα λογότυπα από τα υπόλοιπα 5 σχολεία από Πολωνία, Γαλλία, Ισπανία, Ουγγαρία και Βουλγαρία που τέθηκαν σε ψηφοφορία φαίνονται στο

4 σχήμα 4 αριθμημένα. Επίσης τα δικά μας λογότυπα είχαν τα νούμερα 11 (αυτό της Νεόβης) και 12 αυτό του Σεμπάστιαν) αλλά δεν τέθηκαν σε ψηφοφορία από την δική μας ομάδα. Η ψηφοφορία των μαθητών της ομάδας του προγράμματος του Λυκείου Αγίου Ιωάννη έγινε από τις 15 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου του Τα λογότυπα του σχήματος 4 συγκέντρωσαν όλα από μία ψήφο εκτός από τα λογότυπα 2, 5, 8, 9 και 10 που πήραν από δύο ψήφους. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Κυπριακής ομάδας του προγράμματος στάλθηκαν στη συντονίστρια του προγράμματος στις 21 Δεκεμβρίου του Σχήμα 4: Τα δέκα λογότυπα που στάλθηκαν στην ομάδα μας για ψηφοφορία από τα 5 άλλα σχολεία των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στις 27 Δεκεμβρίου στάλθηκαν τα αποτελέσματα του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού λογοτύπου και με μεγάλη μας χαρά είδαμε ότι το ένα από τα δύο λογότυπα των μαθητών του Λυκείου Αγίου Ιωάννη, ανακηρύχτηκε από τους Ευρωπαίους εταίρους μας και σαν λογότυπο του προγράμματος. Στον τελική κατάταξη όλων των λογοτύπων που έλαβαν μέρος στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό με τις δικές μας συμμετοχές οι συμμετοχές που είχαμε σαν Λύκειο Αγίου Ιωάννη κατέλαβαν την πρώτη και τρίτη θέση. Πλέον το λογότυπο του Σεμπάστιαν Παπανεοκλέους είναι και επίσημα το λογότυπο του Ευρωπαϊκού μας προγράμματος. Θα γίνουν προσπάθειες ο μαθητής να ταξιδέψει με την ομάδα του προγράμματος στην Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο του 2019, σαν επιβράβευση του και σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα βραβεία για τον διαγωνισμό μέσα από την πρόσκληση για συμμετοχή που στάλθηκε σε όλους τους μαθητές. Στο λογότυπο έγιναν κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις μετά από εισηγήσεις όλων των συντονιστών του προγράμματος, από την κα Μαρία Χατζημιχαήλ Πουλιάου και πήρε την τελική μορφή του επόμενου σχήματος.

5 Σχήμα 5: Το λογότυπο του μαθητή Σεμπάστιαν Παπανεοκλέους στην τελική του μορφή, που κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό λογοτύπου του Προγράμματος. Το λογότυπο αποτελεί πλέον το επίσημο λογότυπο του προγράμματος Ακολουθεί η επιστολή πρόσκληση προς τους μαθητές του Λυκείου Αγίου Ιωάννη που δόθηκε σε όλους τους μαθητές της Α και Β Λυκείου τον Νοέμβριο του 2018.

6 ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΕΜΕΣΟΣ Ρήνου 3061 Λεμεσός Κύπρος Τηλ. Γραμματείας: Τηλεομοιότυπο: Πρόγραμμα Παγκόσμιας Εκπαίδευσης Λυκείου Αγίου Ιωάννη Διαγωνισμός Logo για το Erasmus Plus Program Geoparks Natural and Cultural Heritage that Joins European Students and Teachers Tο Λύκειο Αγίου Ιωάννη από τον Σεπτέμβριο του 2018 συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα Erasmus Plus με τίτλο GEOPARKS - NATURAL AND CULTURAL HERITAGE THAT JOINS EUROPEAN STUDENTS AND TEACHERS, PL01-KA _5. Το πρόγραμμα είναι επιστημονικό και οι μαθητές, που λαμβάνουν μέρος, θα ασχοληθούν με παρατηρήσεις και εργαστήρια με στόχο την εξοικείωσή τους με τα θέματα της Γεωλογίας (Γεωφυσική, Γεωχημεία, Τεχνολογία, Υπολογιστές, Γεωγραφία και άλλα). Απώτερος σκοπός είναι οι μαθητές να εξοικειωθούν με την έννοια του Γεωπάρκου και τις πληροφορίες που μπορούμε να λάβουμε από αυτό σε σχέση με τη Γεωγραφία και την Ιστορία μίας περιοχής. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν έξι σχολεία από τις χώρες: Πολωνία, Κύπρο, Βουλγαρία, Ισπανία, Ουγγαρία και Γαλλία (Γουαδελούπη). Στo πλαίσιο αυτού του προγράμματος διεξάγεται σχολικός διαγωνισμός για την παραγωγή του logo του προγράμματος μαζί με το πρόγραμμα τη Παγκόσμιας Εκπαίδευσης. Το σχολείο μας θα στείλει δύο λογότυπα για να λάβουν μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό του προγράμματος για την τελική ανάδειξη του λογοτύπου που θα εκπροσωπεί το πρόγραμμα πλέον στην ιστοσελίδα. Η παραγωγή του λογοτύπου μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά, είτε στο χέρι και να σκανναριστεί ώστε να έχουμε την ηλεκτρονική του μορφή για να μπορέσει να γίνει η επιλογή. Ακολουθούν οι κανόνες συμμετοχής στον σχολικό διαγωνισμό όπως επίσης και τα βραβεία για επιλογή του λογοτύπου στον σχολικό μας διαγωνισμό και τυχόν επιλογή του για λογότυπο του προγράμματος. Στην περίπτωση που κάποιο από τα λογότυπα του διαγωνισμού επιλεχθεί σαν το λογότυπο του προγράμματος τότε θα εμφανίζεται σε όλα τα έντυπα του προγράμματος τοπικά αλλά και διεθνή και σε όλες τις παρουσιάσεις που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα. Οι μαθητές που θα δηλώσουν συμμετοχή στον εν λόγω σχολικό διαγωνισμό θα παρακολουθήσουν ένα μάθημα κατασκευής λογοτύπου από καθηγητή γραφικών τεχνών σε χρόνο που θα τους ανακοινωθεί αργότερα. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο δήλωσης ενδιαφέροντος υπογραμμένο από τους κηδεμόνες τους έτσι ώστε να εκχωρούν τα δικαιώματα δημοσιοποίησης του λογοτύπου στο διαδίκτυο και γενικά σε όλα τα έντυπα του προγράμματος. Κανόνες συμμετοχής στον διαγωνισμό λογοτύπου του Λυκείου Αγίου Ιωάννη 1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι μαθητές της Α και Β Λυκείου που φοιτούν στο Λύκειο Αγίου Ιωάννη. 2. Το λογότυπο που θα λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να σταλεί στο του συντονιστή του προγράμματος κ. Νικόλα Νικολάου (geoparksofeurope@mail.com) με την ένδειξη «Διαγωνισμός Λογοτύπου Λυκείου Αγίου Ιωάννη», μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου Στο που θα σταλεί το λογότυπο θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του μαθητή και η τάξη του. 3. Το λογότυπο θα πρέπει να είναι πρωτοεμφανιζόμενο και να έχει σχεδιαστεί από τον μαθητή (ηλεκτρονικά ή στο χέρι και να σκανναριστεί). Αντιγραφές από το διαδίκτυο σημαίνει ταυτόχρονα και αποκλεισμό του συγκεκριμένου λογοτύπου από τον διαγωνισμό. 4. Στο λογότυπο δεν πρέπει να υπάρχουν οποιεσδήποτε ενδείξεις που να υποδηλώνουν είτε τη χώρα δημιουργίας του, είτε το σχολείο δημιουργίας του, είτε το όνομα του δημιουργού του. Οτιδήποτε υπάρχει από τα πιο πάνω αποκλείει τη συμμετοχή του λογοτύπου στον σχολικό διαγωνισμό.

7 5. Για να μπορέσει να λάβει μέρος ένας μαθητής του Λυκείου Αγίου Ιωάννη στον διαγωνισμό θα πρέπει να υπογραφεί η δήλωση εκχώρησης των δικαιωμάτων του λογοτύπου που υπάρχει στο τέλος της ανακοίνωσης και να παραδοθεί στον συντονιστή του προγράμματος κ. Νικόλα Νικολάου μέχρι την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου Μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο λογότυπο μόνο γράμματα και λέξεις του αγγλικού αλφαβήτου (παραδείγματα: GEOPARKS OF EUROPE, ERASMUS GEOPARKS, GEOLOGY, GEOERASMUS+, και άλλα που μπορούν να σκεφτούν οι μαθητές ώστε να υποδηλώνεται το πρόγραμμα που θα εκπροσωπεί) 7. Το λογότυπο θα πρέπει να εκπροσωπεί τους στόχους του προγράμματος που μπορείτε να τους βρείτε στην ιστοσελίδα: 8. Πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα: Επιλογή και Βραβεία στα διακριθέντα λογότυπα Η επιλογή θα γίνει από την επιτροπή των εκπαιδευτικών του προγράμματος μαζί με δύο εκπαιδευτικούς των γραφικών τεχνών. Θα επιλεχθούν δύο λογότυπα που θα εκπροσωπήσουν το σχολείο μας στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του προγράμματος, στον οποίο θα κατατεθούν 12 λογότυπα (δύο από κάθε χώρα που συμμετέχει στο πρόγραμμα). Οι μαθητές, των οποίων τα λογότυπα θα διακριθούν (ενδοσχολικά), θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτική εκδρομή στον Πεδουλά με καθορισμένο πρόγραμμα για το Γεωπάρκο Τροόδους, ένα σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2019 μαζί με την ομάδα των μαθητών του προγράμματος του Λυκείου Αγίου Ιωάννη. Αν κάποιο από τα λογότυπα του σχολείου μας διακριθεί στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό λογοτύπου του προγράμματος, ο κατασκευαστής του λογοτύπου θα συμμετέχει στο τελευταίο σεμινάριο του προγράμματος στην Πολωνία που θα γίνει τον Ιούνιο του 2020 στην πόλη Βρότσλαβ (1 με 5 Ιουνίου του 2020). Σε περίπτωση που ο μαθητής είναι μαθητής της Β Λυκείου, τότε θα συμμετέχει στο σεμινάριο που θα γίνει στην Ουγγαρία τον Οκτώβριο του 2019 στην πόλη Καποσβάρ (30 Σεπτεμβρίου μέχρι 4 Οκτωβρίου του 2019). Ομάδα εκπαιδευτικών του προγράμματος Geoparks Natural and Cultural Heritage that Joins European Students and Teachers, PL01-KA _5

Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη στο 8 ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθητών Καθηγητών για τις Θετικές Επιστήμες

Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη στο 8 ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθητών Καθηγητών για τις Θετικές Επιστήμες Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη στο 8 ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθητών Καθηγητών για τις Θετικές Επιστήμες Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη έλαβε μέρος στο 8 ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθητών Καθηγητών για τις θετικές επιστήμες από

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδοι Κιναισθητικής Εκπαίδευσης Erasmus Plus Program Νικόλας Νικολάου Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, 2017 Λύκειο Αγίου Ιωάννη

Μέθοδοι Κιναισθητικής Εκπαίδευσης Erasmus Plus Program Νικόλας Νικολάου Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, 2017 Λύκειο Αγίου Ιωάννη Μέθοδοι Κιναισθητικής Εκπαίδευσης Erasmus Plus Program 2016 2018 Νικόλας Νικολάου Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, 2017 Λύκειο Αγίου Ιωάννη Περιεχόμενα Τι είναι η κιναισθητική εκπαίδευση Σχολεία που συμμετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα PROFILES (www.cut.ac.cy/profiles) ανακοινώνει τη δυνατότητα δήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον τρίτο κύκλο βιωματικών εργαστηρίων (2013-2014)

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Τριήμερο στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του Πεδουλά στην περιοχή του Γεωπάρκου Τροόδους

Εκπαιδευτικό Τριήμερο στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του Πεδουλά στην περιοχή του Γεωπάρκου Τροόδους ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΕΜΕΣΟΣ Ρήνου 3061 Λεμεσός Κύπρος Τηλ. Γραμματείας: 25692131 Τηλεομοιότυπο: 25692135 E-Mail: lyk-ag-ioannis-lem@schools.ac.cy http://www.geoparks.erasmusproject.eu/ email: geoparksofeurope@mail.com

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: /2 Αρ. Τηλ.: /763 Αρ. Φαξ: Φεβρουαρίου 2010

Αρ. Φακ.: /2 Αρ. Τηλ.: /763 Αρ. Φαξ: Φεβρουαρίου 2010 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.2.25.6/2 Αρ. Τηλ.: 22800626/763 Αρ. Φαξ: 22427562 E-mail: yp_exetaseon@moec.gov.cy ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 19 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα PROFILES ανακοινώνει τη δυνατότητα δήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο δεύτερο κύκλο βιωματικών εργαστηρίων (2012-2013) με θέμα το σχεδιασμό και

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις»

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.2.02.5.5 Αρ. Τηλ.:22800630/631 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 4 Δεκεμβρίου 2009 Διευθυντές/Διευθύντριες Γυμνασίων, Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2018-2019 1.1. Επαρχιακός Διαγωνισμός Λυκείων (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Αμμόχωστος) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές/τριες των τριών τάξεων Λυκείων, των Τεχνικών Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ YouthActiv Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών προσκαλεί Λύκεια να

Διαβάστε περισσότερα

«Αποτυπώνοντας με λέξεις, στιγμές»

«Αποτυπώνοντας με λέξεις, στιγμές» Λ Ο Γ Ο Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ο Σ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ Μ Ι Κ Ρ Ο Α Φ Η Γ Η Σ Η Σ Μ Ε Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Α ΓΙΑ Τ Α Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Α Τ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ 26 Νοεμβρίου 2018-15 Φεβρουαρίου 2019 Τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Το 2 ο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το 2 ο Γυμνάσιο Πυλαίας και με τη συμβουλευτική συνεργασία του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας διοργανώνει τον 3 ο Διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

7. Το Fmv Ozel Erenkou Isik Fen Lisesi, από την Τουρκία. Στη συνάντηση που έγινε στη Λεμεσό συμμετείχαν τα 5 από τα 7 σχολεία

7. Το Fmv Ozel Erenkou Isik Fen Lisesi, από την Τουρκία. Στη συνάντηση που έγινε στη Λεμεσό συμμετείχαν τα 5 από τα 7 σχολεία Λύκειο Αγίου Αντωνίου 1 η Συνάντηση του Προγράμματος Comenius Biodiversity of Rivers Το Λύκειο Αγίου Αντωνίου φιλοξένησε από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Οκτωβρίου την 1 η Συνάντηση, που γίνεται στα πλαίσια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Λύκεια και Τεχνικές σχολές της Κύπρου, από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Το σχολείο υποβάλλει την ερευνητική του εργασία προς το

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Αξιότιμη Κυρία, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2009 2010 για τις τάξεις Α, Β και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΕΚ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΩΝ / ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΩΝ / ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΩΝ / ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ Σε προκαθορισμένο αριθμό πρωτευσάντων με τις υψηλότερες επιδόσεις μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για διδασκαλία στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης υποψήφιων καθηγητών Τεχνολογίας

Θέμα: Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για διδασκαλία στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης υποψήφιων καθηγητών Τεχνολογίας ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Aρ. Φακ.: ΠΙ 7.7.09.5 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ: 22560118 e-mail: tehnologia@cyearn.pi.ac.cy Διευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ Α. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Λύκεια και Τεχνικές σχολές της Κύπρου, από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Το σχολείο υποβάλλει την ερευνητική

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: 4.17.04.9 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ:: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 19 Φεβρουαρίου 2010 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε σεμινάριο αφιερωμένο στο Διονύσιο Σολωμό

Θέμα: Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε σεμινάριο αφιερωμένο στο Διονύσιο Σολωμό ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: 7.7.01.23 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ:: 22480505 30 Ιανουαρίου 2008 Διευθυντές/ντριες Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: ΠΙ Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Nοεμβρίου 2010

Αρ. Φακ.: ΠΙ Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Nοεμβρίου 2010 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αρ. Φακ.: ΠΙ 7.6.14 Αρ. Τηλ.: 22 402310 Αρ. Φαξ: 22 480505 e-mail: anasta@cyearn.pi.ac.cy 10 Nοεμβρίου 2010 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συμμετοχή εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης σε ενημερωτική ημερίδα για το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα CoReflect

Θέμα: Συμμετοχή εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης σε ενημερωτική ημερίδα για το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα CoReflect 23 Ιουλίου 2009 Θέμα: Συμμετοχή εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης σε ενημερωτική ημερίδα για το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα CoReflect Το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα Ψηφιακή υποστήριξη για διερώτηση,

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Γυμνάσιο Σιταγρών http://gym-sitagr.dra.sch.gr/ Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Κινητικές δραστηριότητες, αθλήματα που διοργανώθηκαν Σχολική μονάδα: Γυμνάσιο Σιταγρών Στο πραγματοποιήθηκαν δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα Οδηγός για τους Καθηγητές

Ελληνικός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα Οδηγός για τους Καθηγητές Ελληνικός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα Οδηγός για τους Καθηγητές Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2018 Σχετικά με τον Διαγωνισμό Το European Money Quiz είναι ένα παιχνίδι γνώσεων για το Χρήμα και έχει διαμορφωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ»

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Προκήρυξη Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Το σωματείο Ορίζοντες προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» για το διδακτικό έτος 2018-2019.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι: Ελληνική Δημοκρατία Νομός Αττικής Δήμος Βύρωνα Βύρωνας: 25/02/2015 Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Αρ.πρωτ.: 4674 Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς & Πολιτισμού Ταχ.Δ/νση: Καλλιπόλεως 59 &

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ. E-mail: ysea@moec.gov.cy

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ. E-mail: ysea@moec.gov.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αρ. Φακ.: 5.13.01.3/6 Αρ. Τηλ.: 22800931 Αρ. Φαξ: 22305117 E-mail: ysea@moec.gov.cy 2 εκεµβρίου 2014 ιευθυντές / ιευθύντριες Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΡΑΣΜΟΣ+ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΡΑΣΜΟΣ+ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΡΑΣΜΟΣ+ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Οδηγός διαγωνισµού ζωγραφικής µε θέµα την ηλιακή ενέργεια Όροι και προϋποθέσεις Γεώργιος Σταθόπουλος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2017 2018 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2013 2014»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2013 2014» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2013 2014» Γ Ε Ν Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Πρόγραμμα Διαγωνισμός : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας : Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Πειραιάς 5 Νοεμβρίου 2012 Αρ. Πρωτ. 20126093 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «BRINGING EUROPE TO SCHOOL TEACHERS (B.E.S.T.)» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

ΘΕΜΑ: ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 1.8.07.9 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 16 Δεκεμβρίου 2009 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ IΩΑΝΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ /09/2017 ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ IΩΑΝΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ /09/2017 ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ IΩΑΝΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 22/09/2017 ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Πέμπτη 01.09.16 07.30 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Φακ.: 5.13.01.3/4 Αρ. Τηλ.: 22800931 Αρ. Φαξ: 22305117

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορικά με το πια πάνω θέμα έχω οδηγίες να σας πληροφορήσω τα εξής:

Αναφορικά με το πια πάνω θέμα έχω οδηγίες να σας πληροφορήσω τα εξής: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aρ. Φακ.: 04.17.001 Τηλ: 24821358 Φαξ: 24821380 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Τ.Θ. 45141 Τ.Κ. 7111 ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 13 Δεκεμβρίου 2006 Διευθυντές/

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Κοινοτική Νομοθεσία σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές

Νέα Κοινοτική Νομοθεσία σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές 29 Οκτωβρίου, 2014 Σεμινάριο Νέα Κοινοτική Νομοθεσία σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές Σημαντικές αλλαγές! Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως μέλος του

Διαβάστε περισσότερα

1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και το περιεχόμενο των ποιημάτων μπορεί να απευθύνεται σε νεαρά άτομα (ηλικίας 5 έως 18 ετών).

1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και το περιεχόμενο των ποιημάτων μπορεί να απευθύνεται σε νεαρά άτομα (ηλικίας 5 έως 18 ετών). ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΣΤΑ ΜΟΝΤΗ Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου προκηρύσσει και φέτος τον διαγωνισμό ποίησης στη μνήμη του μεγάλου μας ποιητή Κώστα Μόντη, ανάμεσα στους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ROBOTICS4ALL»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ROBOTICS4ALL» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ROBOTICS4ALL» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Συμμετοχή... 3 3. Τομείς & Θέματα... 3 4. Είδη Κατασκευών... 3 5. Παρουσιάσεις...

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία»

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ.Ε. ΤΜΗΜΑ Δ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΠΡΟΣ : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ Έκδ.1 αναθ.1 ημ/νία έγκρ. 1/6/2016 ΠΡΟ-ΠΣΠ 000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Ανδρόγεω

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Έβδομος Ετήσιος Μαθητικός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία»

ΘΕΜΑ: «Έβδομος Ετήσιος Μαθητικός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.24.01.3 Αρ. Τηλ.:22809541/22800903 Αρ. Φαξ:22800862 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 10 Δεκεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα-βήμα η δράση! Από πλευράς διοργανωτών παρέχεται υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς μέσω:

Βήμα-βήμα η δράση! Από πλευράς διοργανωτών παρέχεται υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς μέσω: Βήμα-βήμα η δράση! Η δράση ξεκινά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος που υποβάλλουν για το σχολείο τους οι εκπαιδευτικοί. Ένας τουλάχιστον εκπαιδευτικός ανά σχολείο είναι υπεύθυνος για το συντονισμό των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διήμερο Σεμινάριο Θεάτρου για Εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας που ασχολούνται με το σχολικό θέατρο

ΘΕΜΑ: Διήμερο Σεμινάριο Θεάτρου για Εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας που ασχολούνται με το σχολικό θέατρο ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 7.7.02.27 13 Σεπτεμβρίου 2013 Διευθυντές, Διευθύντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών»

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αγ. Παρασκευή, 02-03-2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Μάιος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση

Ενημερωτικό Δελτίο. Μάιος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2016 WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Το Έργο WE-Qualify Το Έργο WE-Qualify «Improve Skills and Qualifications

Διαβάστε περισσότερα

Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Ένας από τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Europe at Schools through Art and Simulation (EuropeStARTS)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Europe at Schools through Art and Simulation (EuropeStARTS) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Europe at Schools through Art and Simulation (EuropeStARTS) Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Τμήμα Διεθνών

Διαβάστε περισσότερα

SAME WORLD Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία

SAME WORLD Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία SAME WORLD Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία Κλιματική Αλλαγή Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη Περιβαλλοντική Μετανάστευση Φεβρουάριος - Ιούλιος 2017 1ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Καλών Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση από την εκπαιδευτικό Βάσω Αναστασίου

Παρουσίαση από την εκπαιδευτικό Βάσω Αναστασίου Παρουσίαση από την εκπαιδευτικό Βάσω Αναστασίου Περιεχόμενα Εισαγωγή Πώς προέκυψε η ιδέα Μέθοδος διδασκαλίας Πρόσθετη αξία των ΤΠΕ Σχεδιασμός της μαθησιακής εισήγησης Περιγραφή Στόχοι Μέσα Εφαρμογή της

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2018 2019 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

«Χαρούμενο σχολείο για θετική εκπαίδευση»

«Χαρούμενο σχολείο για θετική εκπαίδευση» «Χαρούμενο σχολείο για θετική εκπαίδευση» Το σχολείο μας, ύστερα από αίτηση που υπέβαλε στο ΙΚΥ για συμμετοχή σε σχέδιο κινητικότητας ΚΑ1, επιλέχτηκε μετά από αξιολόγηση της αίτησης που υποβλήθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Εργάσιμες 74. 2010 2 Ο + 3 Ο Τρίμηνο. 2 ο. 3 ο Εργάσιμες. Ημερολόγιο εργάσιμων ημερών και αργιών σχολικού έτους 2009-2010. Έτος Τρίμηνο Μήνας

1 ο Εργάσιμες 74. 2010 2 Ο + 3 Ο Τρίμηνο. 2 ο. 3 ο Εργάσιμες. Ημερολόγιο εργάσιμων ημερών και αργιών σχολικού έτους 2009-2010. Έτος Τρίμηνο Μήνας Ημερολόγιο εργάσιμων και αργιών σχολικού έτους 009-00 Έτος Τρίμηνο Μήνας 009 ο 74 7 Σεπτέμβρης Οκτώβρης Μέρες και ημερομηνίες Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 7 8 9 0 4 5 6 7 8 3 4 5 8 9 30 5 6 7

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ και ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ και ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ και ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2018-2019 www.cms.org.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ"

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- Αγ. Παρασκευή,15-02-2018 Αρ. Πρωτ.: 2850/Φ.22.7

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 19 ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισµού Αστρονοµίας & Διαστηµικής 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 19 ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισµού Αστρονοµίας & Διαστηµικής 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 19 ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισµού Αστρονοµίας & Διαστηµικής 2014 Η Εταιρεία Αστρονοµίας και Διαστήµατος, που έχει την έδρα της στο Βόλο, προκηρύσσει τον 19 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισµό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ερευνητικών Εργασιών (project) Α Λυκείου, για το σχολικό έτος

Οδηγός Ερευνητικών Εργασιών (project) Α Λυκείου, για το σχολικό έτος www.dictyo.gr Οδηγός Ερευνητικών Εργασιών (project) Α Λυκείου, για το σχολικό έτος 2011-12 Ο οδηγός αυτός παραχωρήθηκε στους επιμορφωτές και επιμορφούμενους ως υλικό της επιμόρφωσης που διοργάνωσε ο Οργανισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2018-2019 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: /698 Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2017

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: /698 Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1/9 Αρ. Τηλ.:22800630/698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 13 Ιανουαρίου 2017 Διευθυντές, Διευθύντριες Γυμνασίων

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός:

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός: Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός: «Βιώσιμη Ενέργεια και Ψηφιακό βίντεο» Yourvid Save Energy 2010-2011. Ανακοίνωση και Οργάνωση του Διαγωνισμού: Οι φορείς CECE -Spanish Confederation of Centers for Teaching- (SP),

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μουσειακής Αγωγής για τα Δημοτικά σχολεία της

Θέμα: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μουσειακής Αγωγής για τα Δημοτικά σχολεία της ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΦΟΥ Αρ. Φακ.: 7.19.006 Τηλ.: 26 804512 Φαξ.: 26 306139 E-mail: dde-eparhiako-paf@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Γραπτή Έκθεση Ιδεών Δημοτικής Εκπαίδευσης

Γραπτή Έκθεση Ιδεών Δημοτικής Εκπαίδευσης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 55 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης Γραπτή Έκθεση Ιδεών Δημοτικής Εκπαίδευσης Επικοινωνιακό πλαίσιο εργασίας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Θέμα 211 Η Έμμα είναι ένα κορίτσι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ προκηρύσσουν τον

Διαβάστε περισσότερα

«Χαρούμενο σχολείο για θετική εκπαίδευση»

«Χαρούμενο σχολείο για θετική εκπαίδευση» «Χαρούμενο σχολείο για θετική εκπαίδευση» Το σχολείο μας, ύστερα από αίτηση που υπέβαλε στο ΙΚΥ για συμμετοχή σε σχέδιο κινητικότητας ΚΑ1, επιλέχτηκε μετά από αξιολόγηση της αίτησης που υποβλήθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκά προγράμματα COMENIUS

Ευρωπαϊκά προγράμματα COMENIUS Ευρωπαϊκά προγράμματα COMENIUS 1 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ COMENIUS ΠΟΛΥΜΕΡΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ 2 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ομάδα εκπαιδευτικών που θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα (2 ώρες μείωση

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές των επαγγελμάτων»

Διαγωνισμός με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές των επαγγελμάτων» Διαγωνισμός με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές των επαγγελμάτων» Έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ή ΒΙΝΤΕΟ Θέμα: «Δυνατότητες και προοπτικές του επαγγέλματος που θέλω

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ανταλλαγή Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών 2017

Ευρωπαϊκή Ανταλλαγή Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών 2017 Ευρωπαϊκή Ανταλλαγή Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών 2017 Ενημερωτικό Έντυπο Σχολείων Europe Direct Information Centre Wrexham Wales UK 1 Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αγαπητοί δάσκαλοι, μαθητές και γονείς, Θα

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 13. [Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Λάζαρος (Άρης) Λαζαρίδης ΠΕ02, φιλόλογος]

Σελίδα 1 από 13. [Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Λάζαρος (Άρης) Λαζαρίδης ΠΕ02, φιλόλογος] [σχολική μονάδα: 3 ο ΓΕΛ Χαλανδρίου] [σχολικό έτος: 2012-2013, 1 ο 4μηνο] [τάξη: Β] [τίτλος της ερευνητικής εργασίας: Οι ξένες γλώσσες που ακούμε στο Χαλάντρι] [τόπος: Χαλάνδρι, ημερομηνία: 24 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Η διεύθυνση εισόδου στο σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας, όπου θα δηλωθούν τα υποχρεωτικά μαθήματα, είναι: sis.auth.gr.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Η διεύθυνση εισόδου στο σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας, όπου θα δηλωθούν τα υποχρεωτικά μαθήματα, είναι: sis.auth.gr. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017-2018 Ανακοίνωση, προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δελτίο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Σχολής κατά το μήνα Νοέμβριο 2018

Θέμα: Δελτίο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Σχολής κατά το μήνα Νοέμβριο 2018 Θέμα: Δελτίο ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Σχολής κατά το μήνα Νοέμβριο 2018 ΗΜΕΡΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Τρίτη 30/10 Πέμπτη 1/11 Test Horizon στους μαθητές Γ Γυμνασίου.

Διαβάστε περισσότερα

2η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Νεοελληνικής Γλώσσας

2η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Νεοελληνικής Γλώσσας 2η Παγκόσμια Ολυμπιάδα 2018 Το και το, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και με τη χορηγία του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ιβάν Σαββίδη», διοργανώνουν τη 2 η Παγκόσμια Ολυμπιάδα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ. Το παραπάνω κόστος αναφέρεται μόνο σε κόστος ενοικίασης χώρου και δεν περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

21 Σεπτεμβρίου 2012. Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών

21 Σεπτεμβρίου 2012. Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης (Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Μεντόρων) Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) κατά 85% και από εθνικούς πόρους

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Εργάσιμες 78. 2009 2 Ο + 3 Ο Τρίμηνο. 2 ο Εργάσιμες 64. Μέρες και ημερομηνίες. Έτος Τρίμηνο Μήνας. Αργίες 2. Δεκέμβρης

1 ο Εργάσιμες 78. 2009 2 Ο + 3 Ο Τρίμηνο. 2 ο Εργάσιμες 64. Μέρες και ημερομηνίες. Έτος Τρίμηνο Μήνας. Αργίες 2. Δεκέμβρης Ημερολόγιο εργάσιμων και αργιών σχολικού έτους 008-009 Έτος Τρίμηνο Μήνας 008 ο 78 75 ΔΕΥΤ 6 ΤΡΙΤ 4 ΤΕΤΑ 4 ΠΕΜΠ 5 ΠΑΡΑ 6 Σεπτέμβρης Οκτώβρης Νοέμβρης Δεκέμβρης Μέρες και ημερομηνίες Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

12 Ιανουαρίου Θέμα: Σεμινάρια Μικρής Διάρκειας του Συμβουλίου της Ευρώπης

12 Ιανουαρίου Θέμα: Σεμινάρια Μικρής Διάρκειας του Συμβουλίου της Ευρώπης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Φακ.: 4.17.36.27.1 Αρ. Τηλ.: 22800846 E-mail: circularsec@schools.ac.cy 12 Ιανουαρίου 2010 Διευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας

Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2015 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Πιντιρίσιης Γεώργιος του Γρηγορίου (Γ4) με γενική βαθμολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ και ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2012-2013

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ και ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2012-2013 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ και ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2012-2013 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 7.3.1 Δελτία τύπου σε εφημερίδες και περιοδικά A Εξάμηνο 2012: Ιανουάριος- Ιούνιος 2012 ΕΝΕΡΓΕΙΑ 7: Προβολή Δημοσιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ιευθυντές/ ιευθύντριες Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης

ιευθυντές/ ιευθύντριες Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.15.01.15/5 Αρ. Τηλ.: 22800951 Αρ. Φαξ.: 22800639 E-mail: dme-viologia@schools.ac.cy 15 Σεπτεµβρίου 2016 ΕΠΕΙΓΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Αρ. Φακ.: 7.2.33 Αρ. Τηλ.: 22 800 642 Αρ. Φαξ: 22428268 Email: santonellos@schools.ac.cy 11 Οκτωβρίου 2019 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ Το Erasmus+ είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΕ για την Εκπαίδευση, την Κατάρτιση, τη Νεολαία, και τον Αθλητισμό για το διάστημα 2014-2020. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τη συνένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΡΑ 2013 2014»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΡΑ 2013 2014» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΡΑ 2013 2014» Γ Ε Ν Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Πρόγραμμα : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας Διαγωνισμός : Μαθητές στην Έρευνα ΜΕΡΑ 2013-2014 Κωδικός Πρόσκλησης

Διαβάστε περισσότερα

F.B.C. STARS on Tour

F.B.C. STARS on Tour F.B.C. STARS on Tour 1 st TOUR Sofia, Bulgaria 22-27 Ιουνίου 2017 * * * * * * * * * * Ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του διαγωνισμού "1 st F.B.C. STARS on Tour". Στα πλαίσια του ταξιδιού "Ε.Σ.Μ.Α. on ΤOUR"

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ 2016-17 ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017 Μαθήματα Πρόσβασης 1 Γενικός Βαθμός Κατάταξης : ο μέσος όρος των βαθμολογιών όλων των μαθημάτων στα οποία εξετάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις του Λυκείου Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio

Δράσεις του Λυκείου Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio Δράσεις του Λυκείου Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio 2013-2015 Το Λύκειο Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου είναι το κύριο σχολείο της Περιφέρειας Πάφου που συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια Το Χρυσοπράσινο Φύλλο, στο οποίο συμμετέχει το Σχολείο μας από την περσινή σχολική χρονιά 2017-18,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Στατιστικά στοιχεία για τη σχολική χρονιά

Θέμα: Στατιστικά στοιχεία για τη σχολική χρονιά ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 5.27.04/2 Αρ. Τηλ.: 22800642 Αρ. Φαξ: 22800638 E-mail: circularsec@schools.ac.cy 17 Σεπτεμβρίου 2009 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Π Ρ Ο Γ Ρ ΑΜ Μ Α Ε Ξ Ε Τ ΑΣ Ε Ω Ν 2 0 1 5 Μ α θ ή μ α τ α Π ρ ό σ β α σ η ς Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Λύκειο Ιδαλίου Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Παγκύπριες

Διαβάστε περισσότερα

«Ταξίδι γεύσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

«Ταξίδι γεύσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση» «Ταξίδι γεύσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση» Εκπαιδευτικός: Βαμβουνάκη Άρτεμις (ΠΕ 70) Επιβλέπων επιμορφωτής: Μανωλάκης Κωνσταντίνος Σχολείο Διεξαγωγής: Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα Χανιά, Μάιος 2016 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα